Kedvencelte 2

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

balika88

Hát nekem ez nagyon átlagos volt. Igazából ha kivenném a keretet az egészből (karácsony), akkor is megállná a helyét a történet, sokat nem adott hozzá az hogy az ünnepek idején játszódik.
Kicsit semmilyen volt az egész sajna. Ha valaki Karácsonyi hangulatba szeretne jönni, ne ezt a filmet válassza.

viky0222 

Sajnos nem igazán jött be. Igazából semmi karácsonyi hangulata nem volt, szinte egyáltalán nem erre épül, sokkal jobb lett volna, és valószínű jobban is élvezem, hogyha nem úgy ülök le elé, hogy karácsonyi film, és majd jól meghozza a hangulatomat az ünnephez. A gyerekek nagyon irritálóak voltak, igazából csak az utolsó jelenetére emlékszek nagyjából, az aranyos volt. De nem igazán érte meg megnézni.

KyKy

Egy karácsonyi filmnek elment, de nem lett kedvenc közel sem. Az apa, aki mindent megad az elkényeztetett gyerekeinek, akik amikor gond van, nem igazán mutatnak együttérzést, majd persze minden megoldódik és boldogan ünneplik a karácsonyt. Összességében ami tetszett, és nem éreztem erőltetettnek, az a szerelmi szál, tetszett a szelídsége, amivel behozták a képbe, illetve a végén amikor felveszik a pizsijeiket.

brena 

Semmi extra,egyszer nézhető, néha tök béna film…
az egyen pizsoma, na az vagány volt:)

a_girl92 

Idei első karis film. Már egy ideje nézegettem h meg kéne nézni, de úgy voltam vele megvárom ezt az időszakot, és biztos beleillik majd kihívásba v kihívásokba is….Akkor mikor itt néztem azt hiszem nagyon le volt húzva 50x%-ra, de örülök h feljebb ment, még szerintem a 62-nél is több járna neki, nem fog a kedvenc karis filmek közé tartozni, de megmondom őszintén h én nevettem és sírtam is rajta…Az elején nagyon idegesítettek ezek a tipikus elkényeztetett gyerekek gazdagéknál, de örülök h szép lett a vége <3. nem tudom miért van lehúzva az értékelése..

iamwiki 

Be kell vallanom, hogy az eleje egyátalán nem fogott meg. Elkényeztetett gyerekek mindent megkapnak, de amikor fordul a kocka összedől az élet. A közepétől kezdve kellemes csalódás volt. A végére nagyon megtetszett a film és nagyon aranyos vége lett az egésznek. Imádom a karácsonyi hangulatot.


Népszerű idézetek

Sonnenschein 

Rashon 'Rush' Williams: Miért vannak okos gyerekeim? A hülyék annyival olcsóbbak.

Sonnenschein 

Rashon 'Rush' Williams: Nem az számít mid van, hanem, hogy kik vesznek körül.


Hasonló filmek címkék alapján