Project X – A buli elszabadul (2012) 114

Project X
88' · amerikai · vígjáték 18

Kezdődhet a parti! Három végzős gimnazista elhatározza, hogy megszervezi a város legnagyobb buliját, és legnagyobb meglepetésükre, tervük valóra válik. A buli egyre nő, egyre vadabb lesz, és beszippant mindent és mindenkit, aki a közelébe kerül. Őrületes zenék, fantasztikus hangulat és… [tovább]

angol · magyar

Szereposztás

Thomas MannThomas
Oliver CooperCosta
Jonathan Daniel BrownJB
Dax FlameDax
Kirby Bliss BlantonKirby
Brady HenderEverett
Nick NerviesTyler
Alexis KnappAlexis
Miles TellerMiles
Peter Mackenzieapa

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

Skylight

Az elmúlt évek egyik legjobb katasztrófa filmje :D :D :D

kedaiyun

Egész jó kis film, tetszett benne az, hogy úgy csinálták meg, mintha egy „found footage”-film lenne, csak éppen nem valamilyen horrorisztikus dologról, hanem egy buliról szól. Mind a kameramozgás, mind az időnként bevágott mobilos felvételek ezt erősítették. Kicsit emlékeztetett időnként az MTV hasonló témájú műsoraira, mint pl. a „My sweet 16”, csak itt kevésbé tűnt megrendezettnek, még ha valójában az is volt. A film remekül bemutatja a mai amerikai bulikultúra egy szeletét (nem mintha szakártője lennék a témának), és azt is, mennyit számít a menőség valamint az internet szerepe ebben az egészben. A karakterek közül néhányan ismerősek lehetnek az amerikai sulis vígjátékokból: van itt menő latino srác, lúzer főhős, szőke havercsaj is. Egész jó kis film, az elején kicsit kétkedve fogadtam, de később egyre inkább magával ragadott az egész.

eszternemeszti

Hatalmas film :DD
Nem lennék sehol sem a házigazda, ahol már valami törik, pedig van, hogy azok a legnagyobb bulik. Nézni nagyon jó volt, de néha túlzásnak éreztem.

nikol_24

Nézhetetlen, trágár, undorító filmnek nem nevezhető undormány.Semmi vicc nincs benne, habár elvileg ez egy vígjáték. 30perc után kikapcsoltam.

viky0222 

Állat egy film. Az, ahogy elszabadul a buli.. hihetetlen:D Viszont én jól tudok szórakozni rajta, még ha valójában annyira nem is vicces, mikor az autót a medencéből szedik ki… :D

kovpetra

kb utáltam ezt a filmet. Ennek az életstílusnak sem vagyok a híve, de egyébként igen károsnak tartom, az ilyen filmeket. Semmi következménye nem volt, hogy leégett a ház kb…És egyébként nem hinném, hogy egy ilyen estét mindenki ép bőrrel úszna meg…

1 hozzászólás
rhysciar

Hogyan veszítsd el az agysejtjeidet című filmet láthattuk. Uh…

MewIchigo_Fan_Daniel 

Beteg egy film volt. De a poénok, zenék miatt többször nézős. :D

Biann

Amikor általános iskolás voltam, a bandázós, bulizós gyerekek ódákat zengtek erről a filmről – gondolom azért, mert tele van csupa „izgalmas, tiltott” dologgal.
Felnőtt fejjel kicsit vegyes érzéseim vannak: menő benne a vadulás meg minden és hihetetlen, hogy ezt valaki tényleg összehozta a valóságban, de nem tűnik akkora bulinak. A film is egy olyan, amit egyszer meg lehet nézni, amikor valami könnyedre vágyik az ember, de hatalmas filmélményt nem fog tőle kapni. Az összevágások és a kamerás fiú tetszett, ezek voltak a legjobb elemei a filmnek.


Hasonló filmek címkék alapján