Préda (2019) 88

Képzeld el, hogy egy hatalmas hurrikán tart a szüleid háza felé, és apád egyik pillanatról a másikra már nem veszi fel a mobilját. Pár kilométernyire behatolsz kocsival az evakuációs zónába, hogy megnézd, mi van vele, és rájössz, hogy csapdába esett a ház alatti alacsony szervíztérben.
[tovább]

angol

Képek 3

Szereposztás

Kaya ScodelarioHaley Keller
Barry PepperDave Keller
Ross AndersonWayne Taylor
Anson BoonStan
Morfydd ClarkBeth Keller
George SomnerMarv
Jose PalmaPete
Ami MetcalfLee
Annamaria SerdaEmma

Kedvencelte 2

Várólistára tette 53


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Azt a p.csa. Ez aztán nem volt semmi, végig izgultam az egészet, csoda, hogy egyáltalán spoiler Pedig aztán nem sok hiányzott hozzá, legjobban szegény kutyust sajnáltam, de legalább megmaradt, annyira cukifalat volt, segíteni próbált többször is. :-) Leginkább az egész filmben ő lett az én kis kedvencem. :-) A szereplők ostobák voltak, de amúgy konkrétan bajom nem volt velük. A sztori jó volt, izgi volt, és szórakoztató. Az aligátorok párszor rám hozták a frászt a hirtelen megjelenéssel, de ezek tényleg csak azt hitték, hogy csak ketten voltak? Egy frászt, és még ráadásul k..va gyorsak is voltak a kifejlettek… Kegyetlenek voltak. spoiler Ezek a hülyék meg a házhoz mentek…

desertangelable 

Ennél még Zs kategóriában is jobbak vannak. Egyrészt spoiler,másrészt tényleg elhiszi valaki, hogy spoiler Ezt most időpocsékolásnak éreztem.

dulkap 

Nagyon kettős érzésem van a filmmel kapcsolatban. Egyrészt technikailag jól és látványosan van megcsinálva, valamint éjfél kezdés ellenére nem aludtam bele, ami jelent valamit. Illetve valamiért Barry Peppert is kedvelem, pedig nagyon messze van a színészet magasiskolájától. Viszont annyi baromság és logikátlanság van benne, hogy az már fáj. Haley egy-két esetben tök okosan gondolkodik, de az esetek többségében a két emberi főszereplő olyan hülye, hogy a végén már csak annak drukkol az ember, hogy Maszat túl élje.

christine 

Semmi cselekmény, semmi félelemérzet, semmi értelem. Nagyon untam, állandóan csak összeráncolt szemöldökkel néztem a képernyőt. Hihetetlenül untam.

csokidani 

Hat ez borzaszto volt. Pedig igeretesnek tunt elozetesen, de bukta…
Annyi nonszensz hulyeseg volt benne. Mintha az embernek barmi eselye lenne a vizben az aligatorok ellen (plane felig megcsocsalt labbal-kezzel). Meg az az osszes tobbi blodseg, hagyjuk mar.
Azrrt nem pontoztam le jobban mert itt kivetelesen a kutyulival nem babralnak ki…

8 hozzászólás
strangelove 

A legjobb aligátoros film? Az a helyzet, hogy bár a családi drámázást sokkal szofisztikáltabban lehetett volna színre vinni (vagy akár teljesen elhagyni) és lehetett volna pusztán a lényegre szorítkozó zsánerfilmként is jobb, de érzésem szerint nem sokkal jobb. Ebben kb. ennyi van. Felmerül a kérdés persze, kell-e egy olyan műfaj, amelynek ilyen erősek a korlátai?

balika88

Meglepett ez a film! Egészen pofás lett! :D

Marcsi0603 

Nekem ez eléggé bejött, oké a kétlábúak jó nagy barmok voltak, de tetszettek az aligátorok és a főszereplő kutya, végig izgultam miatta. Látványra sem volt rossz, bár eléggé lehetetlen film volt, azért egyáltalán nem unatkoztam.

Valcsa

Nagyon úgy éreztük, hogy a film A zátonyt próbálja másolni spoiler. Lehet, hogy ha nem láttuk volna már ugyanezt pepitában, akkor még egész jó is lett volna, de így nem tudtuk annyira élvezni, kissé lerágott csont…

Zoltan_Biro 

A műfaját eléggé elírták. Szerintem ez tragi – komédia. Azt hogy az aligátorok felbukkannak a ház alatt talán még el lehet hinni. De ahogy a főszereplők kűzdenek az életükért az már irreális. A lány lábát az aligátor szétmarcangolja, ő azután szépen leköti és megy tovább. Az apjának a sérüléseiről meg ne is beszéljünk.


Népszerű idézetek

muznik 

Dave: Most el kell menned.
Haley: Nem hagylak itt!

1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján