Pesti balhé (2020) 27

1,5 évtized után végre újra találkozik 6 jó barát, akik gyerekkoruk óta ismerik egymást. Egy szerencsétlen tragédia azonban beárnyékolja örömüket. A csapat egy emberként dönt úgy, hogy becsempészik elhunyt cimborájuk műalkotását egy budapesti aukcióra. Tervüket csak őrületes kalamajka árán… [tovább]

magyar

Szereposztás

Szabó SimonJet
Petrik AndreaAlexa
Elek FerencGuszti
Reviczky GáborGedeon
Mészáros BélaMarcell
Inotay ÁkosAdrián
Hegedűs D. GézaBenedek
Jászberényi GáborVinsz
Járai MátéLeonyid

Kedvencelte 3

Várólistára tette 103


Kiemelt értékelések

Fummie

Szép felvételek voltak benne Budapestről, és négyszer nevettem.

Sizzy

Ez brutál jó film volt. Maga az alapötlet, hogy a festményt nem kilopjak, hanem be. Főleg ilyen szedett-vedett bandával, szerintem a nevetes garantalt :D . A színészek is fantasztikusak voltak: Elek Ferenc és Szabó Simon jelenetei mindent vittek, szegény Ferencnek mindig ilyen szerepeket kapott, bár jól is áll neki(azert megneznem egy komolyabb szerepben is); Inotay Ákos karakterenek meg olyan jo szövegei voltak, az arckifejezései is jók voltak. Alexa és Marcell (Petrik Andrea és Mészáros Béla) személyében új kedvenc filmes párosom lett, imádtam a kis élcelődéseiket.
Tök poén, a tavalyi filmtettfeszt filmjei közül Mészáros Béla és Elek Ferenc közös filmjét láttam (BUÉK) és idén is. ^_^

Janus 

Nem értem a negatív kritikákat. Szerintem kifejezetten jó heist film lett, jó poénokkal, jó színészekkel, izgalmas szövegkönyvvel és remek karakterekkel. Szerintem ez még a bőven jó kategória.

monokrom22 

A Pesti balhé profi munka, remek a képi világ, parádés a rendezés, fantasztikus a soundtrack, de a technikai oldalon kívül sajnos hemzseg a hibáktól: csak egy-két emlékezetes karakter és alakítás a sok klisés, egymondatos figura mellett, kicsit hosszú, lapos és kiszámítható cselekmény, és ami a legfontosabb: többnyire nem működő humor. Többet vártunk tőle.

WácTheName

Szerintem klassz volt a Pesti Balhé! Bár az elején voltak félelmeim, de aztán előjött az igazi magyar humor! Kicsit Ocean's hangulata volt! A színészek közül Reviczky Gábort bírom a legjobban! Úgyhogy megéri meglesni a moziban! Ne aggódjatok, jó lesz! :)

Budapest lebilincselő! Nagyon szép város és ez az alkotás teljesen kihozta ezt a látványt!

Pesti Balhé – Szerintem: 8/10.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján