Péntek esti gáz (Péntek 2.) (2000) 8

Next Friday
98' · amerikai · vígjáték

Craig egy zűrös fekete srác, aki Los Angelesben él a szüleivel. Miután egy mozgalmas péntek után megszabadult a legnagyobb vetélytársától, kényelmesen éli napjait. Ám hamarosan fülébe jut, hogy Debo lelépett a börtönből, és bosszút akar állni rajta. A fiacskáját féltő apa Craiget a nagyapjához,… [tovább]

Szereposztás

Ice CubeCraig Jones
Mike EppsDay-Day
Justin PierceRoach
John WitherspoonMr. Jones
Don 'D.C.' CurryElroy
Jacob VargasJoker
Lobo SebastianLil Joker
Rolando MolinaBaby Joker
Tommy 'Tiny' ListerDeebo
Kym WhitleySuga

További szereplők

Péntek esti gáz (2000)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
New Line Cinema
Cube Vision

Kedvencelte 2

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

Tony_Soprano 

Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva már tucatszor láttam, de még mindig nem tudtam megunni. Annyira remekül hozza a 90-es évek végének, a 2000-es évek elejének hangulatát, hogy csak szeretni tudom. Nem mellesleg oltári nagy dumákat nyomnak a szereplők, melyek a kiváló magyar szinkronban legalább tízszer nagyobbat ütnek és tízszer poénosabbak. Mindig hatalmasakat röhögök a beszólásokon. Biztos vagyok benne, hogy a szinkronszínészek is jól érezték magukat a felvételekkor, átjön a jókedv és a lazaság.
A cselekmény itt tök mindegy, a lényeg a hangulat, a dumák és a tökhülye karakterek. Egy igazi feel good vígjáték baromi jó magyar szinkronnal, melyben csak úgy hemzsegnek a tehetségek: Dörner György, Kálid Artúr, Kránitz Lajos, Gesztesi Károly, Timkó Eszter, Csőre Gábor, Kéri Kitty, Kálloy Molnár Péter, Both András, Besenczy Árpád, Pásztor Erzsi, Földi Tamás, Faragó András, Kocsis Mariann, Makay Andrea.

Itt a jó idő, nálam ilyenkor a film még aktuálisabbá válik, mint egyébként. Ha bírod a jófajta blőd és röhögős vígjátékokat, vagy csak szimplán szeretnél egy kis jókedvet magadba szívni, nézd meg! Ez a péntek egyáltalán nem gáz.


Folytatása

Összehasonlítás

Péntek


Hasonló filmek címkék alapján