Pandakaland Kínában (1995) 15

The Amazing Panda Adventure
84' · amerikai · kaland, dráma, ifjúsági 12

Ryan eltéved egy kínai bambuszerdőben. A dzsungel mesebeli világ, veszélyes és mindig valami sosem látott jön szembe. Ám legfélelmetesebb teremtményei az orvvadászok, akiknek a kihalófélben lévő pandákra fáj a foguk. Legújabb áldozatuk egy panda, akit Ryan halált megvető bátorsággal ment meg a… [tovább]

Szereposztás

Stephen LangMichael Tyler
Ryan SlaterRyan Tyler
Yi DingLing
Wang FeiChu
Isabella HofmannBeth
Brian WagnerJohnny

Kedvencelte 1

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Sister 

Gyerekkoromban imádtam ezt a filmet, rengetegszer újranéztem. Borzasztóan vágytam arra, hogy én is dajkálhassak egy ilyen édes kis pandabébit, de persze nem lett belőle semmi. :) Szerettem, hogy volt benne mondanivaló, a természet védelme, a fajfenntartás, illetve a meseszép tájakat és a gyönyörű zenét sem felejtettem el. A történet is viszonylag izgalmas, gyerekeknek pont ideális. Viszont így újranézve egy valami eléggé zavart: a pandák mozgása olyan gépiesnek hatott. Lehet, hogy nem is voltak igaziak?

Negative_Singularity

Ó, régen hányszor láttam! Gyönyörű tájak vannak benne, már csak ezért is érdemes megnézni. A történet kis kedves, aranyos, egyszerű, és bár evidens, hogy gyerekfilm mivolta miatt nem lesz szomorú a vége, mégis lehet rajta izgulni :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján