Mia és a fehér oroszlán (2018) 68

Mia and the White Lion
98' · francia, német, dél-afrikai · kaland, dráma, ifjúsági, családi 12

A 10 éves Mia élete fenekestül felfordul, miután a családja úgy dönt, elhagyják Londont, és egy oroszlánfarmon kezdenek dolgozni Afrikában. Amikor megszületik Charlie, a gyönyörű fehér oroszlán, a kislány újra rátalál a boldogságra, és különleges barátságot köt az állatkölyökkel. Miután azonban… [tovább]

magyar

Képek 3

Szereposztás

Daniah De VilliersMia Owen
Mélanie LaurentAlice Owen
Langley KirkwoodJohn Owen
Ryan Mac LennanMick Owen
Lionel NewtonKevin
Lillian DubeJodie
Brandon AuretDirk

Kedvencelte 10

Várólistára tette 129


Kiemelt értékelések

Haspók 

Szép volt a fehér oroszlán és felháborító az orvvadászok létezése, de nem volt egy nagy durranás a film. Egynek elment.

Sister 

Pazar felvételek az afrikai szavannáról, egy szívbe markoló történet, de legfőképpen az üzenete miatt fontos. Számomra az állatvilág védelme szívügy, és csak örülök annak, ha egyre több film készül, ami felhívja a figyelmet az állatok és a természet védelmére.

Mamuszy 

Nagyon aranyos és megható film volt! :3
Az elején kifejezetten idegesített a csaj, mert nem tudtam egyszerűen elképzelni, hogy az hogyan lehetséges, hogy ezt az életet, amit ő kapott, ne szeresse. Természetesen ahogyan a film halad előre, egyre jobban kezdtem megszeretni őt is, meg az egész filmet. Kifejezetten örültem annak, hogy nem valami borzasztó CGI-al oldották meg az állatokat, hanem valódi állatok voltak benne. Amit mindig imádom, mikor belepillanthatok a más emberek és állataik között kiépített kapcsolatra.
Csodálatos film volt, mindenkinek csak ajánlani tudom, de zsepit ajánlatos bekészíteni!

kiruu

Az ember végtelenül önző. Így lehetne összefoglalni azt, amit teszünk a világgal.
Leírhatatlan ez a fajta kötelék. Ehhez szeretni, megérteni és tisztelni kell az állatokat.
Szívbe markoló kis film ez, viszont az én ízlésemnek túlságosan dráma(i) lett. Ezáltal kicsit néha unalmas. Ugyan gyönyörű tájakra kalauzol minket, de egy idő után ez kevés. Számomra a lezárás túl egyszerű volt, hiányoltam dolgokat. De ha csak pár embernek nyitja fel a szemét ez a film, már célba ért.

Kemiviki 

Fontos a film mondanivalója, hogy mennyi állat végzi orvvadászok prédájaként. Sajnos a pénz beszél, az hogy az állatokkal mi lesz az a többséget sajnos úgysem érdekli.
De maga a film nem lett érdekes . Aranyos volt az oroszlán, gyönyörűek voltak a tájak és ennyi. A vége meghatott egy picit, de szerintem vannak ennél sokkal jobb állatos filmek.

katy_swartz 

Nagyon édes film, ugyanakkor borzasztóan dühítőek a számok a film végén. Miért lehet ez legális? Mi emberek tényleg ennyire tönkre akarunk tenni mindent ,ami előbb létezett mint mi? Törvényeket hoznak létre az emberek arra,hogy milyen faj élhet és milyen nem? Vicc…

Leah 

Pénzért ki irtanak egy egész állatfajt. – Legálisan. EZ az ember. És sajnos nem lehet ellene mit tenni mert a pénz diktál. Ezen nincs min vitatkozni, mert így van.

Az apját nem is értettem. Felügyelettel – és oda figyeléssel a farmon egy jó kis showt lehetett volna csinálni és jöttek volna az emberek rá. Na . Nem cirkuszi mutatványokról van szó , hanem amit az állat kertekben a gondozók csinálnak.. erre.. eltiltás a válasz . meg ..hagyjuk is..

Corvus_CoRex 

Az állatos filmeken nagyon tudok sírni, itt viszont… A vége fele azért elmorzsoltam 1-2 könnycseppet, de különösebben nem hatott meg. Az oroszlán persze aranyos volt, + a többi állat is, a lány viszont szegény nagyon irritált.
Összességében, mint film, nem nagy durranás, sőt, viszont arra jó, hogy felhívja a figyelmet ezekre a „konzerv vadászatokra”.
Persze változni úgyse fog miatta semmi. A jobb érzésű népek hőbörögnek rajta, de ennyi.
A pénz az egyetlen igaz isten. :/

Dawn_Silver

Nem volt rossz film, szeretem a hasonló történeteket, bár annyira nem hatolt el a lelkemig. Szerencsére nem sírtam rajta. Az oroszlán gyönyörű benne!


Hasonló filmek címkék alapján