Helló, Sandybell! (1981–1982) 22

Hello! Sandybell · ハロー!サンディベル ()
24' · japán · animációs, kaland, dráma, romantikus, sorozat, anime, ifjúsági 12
1 évad · 47 rész

Sandybell egy skót kisvárosban él apjával, édesanyja még kiskorában elhunyt. Ezért is érdeklődik folyton, hogy milyen volt az édesanyja, ám apjától mindig csak azt a kitérő választ kapja, hogy gyönyörű asszony volt. A lány vígan éli életét, és minden csínyben benne van a többi gyerekkel és… [tovább]

japán

Képek 1

Szereposztás

Yamamoto YurikoSandybell Christie (hang)
Shiozawa KanetoMark Brunch Wellington (hang)
Szakuma AiWellington grófnő (hang)
Kojama MamiKitty Shearer (hang)
Kitagava JonehikoMr. Shearer (hang)
Murakoshi IchiroKankan (hang)
Suganuma KakuThomas (hang)
Mori KatsujiAlec Peterson (hang)
Satou MasaharuScott (hang)
Matsushima MinoriRicky Kentle / narrátor (hang)

További szereplők

Kedvencelte 9

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Rab_Csenge

Nagyon szerettem régebben is ezt az animét és már régen láttam úgyhogy jó volt újranézni :D (amúgy csak nemrég jöttem rá arra hogy ez japán ezáltal ugye anime xD)
Aranyos történet, szerethető főszereplővel és karakterekkel. Mindig történt valami szegény Sandybell-lel, de végig kitartott és mindig maradt vidám :) spoiler Az opening és ending is nagyon jó és már láttam jobb rajzolást is, de nekem a rajzolása is tetszik ^^
Örök kedvenc és bármikor újra tudnám nézni :D

Aprile 

Nyújtották, mint a rétest, és minden borzalmas dolog megtörtént Sandybellel, ami csak megtörténhetett, de mégis egész végig meg tudta tartani az anime azt a bájos, meleg kisugárzást, amivel az első perctől mindig a délutáni matiné elé szegezett.:) Nagyon szerettem kislányként.:)

1 hozzászólás
Andro 

Nagyon jó kis anime, amit én először az azóta már megszűnt Szív TV-n láttam, majd később az RTL Klubon. Igazi klasszikus shoujo-anime annak minden bájával együtt. Szerintem ma is simán élvezhető mű a hétköznapi életről, szerelemről, családról, halálról, boldogságról, barátságról. Ilyesmit kéne adni, nem a sok agyrohasztó, csúnya grafikájú rajzfilmet, amivel tele van a tévé. Ennek mondanivalója is van.

1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján