Oxygen: The Series (2020–2020) 15

ออกซิเจน เดอะซีรีส์ - ดั่งลมหายใจ
45' · thaiföldi · dráma, romantikus, sorozat 13
1 évad · 13 rész

A nagyon fiatalon árván maradt Gui-nek, a negyedéves mérnökhallgatónak, amióta csak emlékszik, keményen meg kellett dolgoznia mindenért. Mégis, mialatt az idő megedzette, mindig halk, türelmes magatartású maradt, és szelíd mosoly ül az arcán.
Solo, a Zeneművészeti Kar elsőéves… [tovább]

thai · angol

Képek 19

Szereposztás

Nut Supanut LourhaphanichSolo
Petch Chanapoom ThenwongGee
Boss Thanabat NgamkamolchaiKao Ashira
Kan Kunchanuj KengkarnkaDr. Petch
Phu Phubeth TharathonchanakulPhuri
Yuuki DurongsangDr. Perth
Michael Kiettisak ScofieldJay
Oxygen: The Series (2020–2020)
Rendező

Gyártó
GMM One

Streaming
Rakuten Viki

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

Shad 

Ez egy aranyos kis szösszenet a leglightosabb BL sorozatok közül:) Solo és Gui aranyosak voltak együtt. Az elején nagyon tetszettek a párok, nagy tippelésekbe kezdtem a dokikat illetően ki kivel jön össze, végül az a szál szinte totálisan ki idegelt és akár hányszor ők jöttek a képernyőre csak fogtam a fejem spoiler Aztán végül akik miatt végig néztem az Phu és Nyuszikánk párosa volt, imádtam őket, bár főleg Khao-t:)))) az egész srác kivirult, ha Phu csak rá is nézett, majd totálisan lekonyult, ha nem figyelt rá:) tényleg olyan volt mint egy nyuszigombóc :)) Alapvetően mégis egy egész kellemes sorozat volt, szép képi világgal:)

pvik13 

Nokérem megint egy aranyos nem igazán túl gondolt történettel rendelkező main couple volt SoloGui, de néha már olyaaaaaan szinten furcsa volt Solo. spoilerDe édesek voltak oda se neki, kémia megvolt na az 10/10. d–(^ ‿ ^ )z
Be kell ismernem Side Couple Sindrome hatása alatt vagyok és itt is jobban bírtam PhuKao-t, meg igazából jobban hozzá is tettek a történetükhöz. little bunny ƪ(˘⌣˘)ʃ
Továbbá ott volt a kis fujoshi csaj és az ő „szerelmi” szála hááááát thank you, next.
Az öccse szerethető cuki volt talán még jobbat is érdemelt volna. ¯_(ツ)_/¯
De ettől függetlenül nem volt ez egy rossz élmény, főleg a My Oxygen az tényleg egy fülbemászó nóta ♪└( ̄◇ ̄)┐♪

krlany 

Kis aranyos sorozat, csak egyszer éreztem, hogy túltolták spoiler, viszont a fiatalok nagyon szépen támogatták egymást. A kávézós bl fan csaj szerintem nagyon gáz volt, és az utána epekedő doki is, viszont a másik doki több időt is megérdemelt volna, akár öcsikével is. És nyilván nálam is nagy kedvenc a PhuGombóc páros. Nyuszink nagyon jól tud játszani az érzelmekkel, kivirul és beborul minden porcikája Phutól függően, nálam ő volt a kedvenc. Tőlem jöhetne a folytatás.

kkata76 

A zenét nagyon szerettem, ezért kap egy nyolcast. A sztori elég sablonos, a srácok aranyosak voltak, de nem adtam volna szerintem 8 csillagot rá. Nagyon tetszett mindkét betétdal amit játszottak, ez sokat dobott rajta.

Marinette 

Nagyon vártam ezt a sorozatot. Egy kicsit ugyan elvette a kedvem, hogy elég sok negatív véleményt olvastam róla, de mivel tetszett az előzetes, a My Oxygen meg első hallásra kedvenc lett, így mindenképpen meg akartam nézni. Igaz, hogy többet is ki lehetett volna hozni belőle, de nekem tetszett. Legjobban a sztori tetszett. Hiába volt egyszerű, mégis folyamatosan fent tudta tartani az érdeklődésemet, bár a 8. rész körül éreztem egy mélypontot. Nekem inkább a megvalósítással voltak gondjaim. Tele volt béna, suta párbeszédekkel. Pl. Solo és Gui sokszor olyan udvariaskodva beszélgetett egymással. Szerintem nem volt életszerű. A három pár közül a BL rajongó csaj és a doki kapcsolata érdekelt a legkevésbé, és inkább a doki miatt. Őt nagyon nem bírtam. A Sweet Munchies óta utálom, ha valaki így megjátsza magát. A másik két pár viszont aranyos volt. Viszont a kémiát én nem éreztem közöttük.


Hasonló filmek címkék alapján