Kedvencelte 8

Várólistára tette 50


Kiemelt értékelések

Kikiriki

Nekem tetszett, kíváncsi vagyok a folytatásra.
Igaz, a második felétől idegbajos lettem :D

Theana 

Már az első rész lenyűgözött, tetszett, hogy hétköznapiak a dialógok, ez a freedom-feeling is nagyot dobott rajta, imádom az ilyen típusú filmeket, és az operatőri munkára is jobban felfigyeltem, mert a hajós, szörfös jeleneteket nem a szokásos szögekből vették, hanem sokszor mellőlük vagy felettük. Bár a történet kissé sablonos, a misztikum mégis érdekes teszi. Nekem azonnal eszembe jutott róla a Riverdale, nemcsak a fiatal szereplők, az eltűnt papa és a lerágott csontú hierarchikus élethelyzet miatt, de amikor Sarah apja belépett a képbe, onnantól túl drámai lett az egész és nem igazán tudtam komolyan venni. Kicsit tipikus, de mégis van benne valami, ami miatt érdekelt, pedig visszagondolva, rengeteg klisé van benne. Adok egy esélyt a második évadnak is azért.
Nagyon off, de igazából annak is nagy szerepe volt abban, hogy továbbnézzem, hogy van benne egy Kiara nevű lány. :D Eddig mindig csak Ciara, Cira nevűekkel találkoztam, de egy druszával még sosem.

clarity 

ez jól indult, aztán hatalmas baromsággá vált a közepétől.

h_grett

Akkor most jöhet is a 2. évad! Az egész hangulat, a karakterek, a sztori is végig izgalmas volt, a vége is bejött szóval, ez a sorozat a kisebb hibáival együtt is, nagyon is rendben van.


Népszerű idézetek

whenitrains

John B: Do I look like the type of person to fall for Sarah Cameron?
Pope: Do you want us to answer that or?

whenitrains

Pope: We didn't see anything. We don't know anything. We need to have total and complete amnesia.

Theana 

Mr. C: I told you. You hang out with trash, you get dirty.

1. évad 2. rész

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján