Ni Shi Wo De Cheng Chi Ying Lei (2021–2021) 9

You Are My Hero / Love To Be Loved By You / You Are My City and Fortress · 你是我的城池营垒
45' · kínai · akció, dráma, romantikus, vígjáték, sorozat, krimi
1 évad · 40 rész

Mi Ka egy ékszerrablás egyik túsza lesz amikor ajándékot akar venni a szülei házassági évfordulójára. A veszélyes helyzetből Xing Kelei menti meg, a SWAT csapat vezetője.
Két évvel később újra találkoznak, amikor Mi Ka-nak rezidensként részt kell vennie a SWAT által szervezett sürgősségi… [tovább]

kínai
kínai · angol

Szereposztás

Sandra MaMi Ka
Bai Jing TingXing Ke Lei
Wayne Wang (1978)Shao Yu Han
Jiang Pei YaoYuan Qing Xia
Chen HaoShu Wen Bo
Zhang YaoXing Ke Yao
Luo Yu KunZhou Wen Jing
Guo YangXu Yan Shan
Chai Juan ZheLuo Ting
Jiang PengLu Feng
Ni Shi Wo De Cheng Chi Ying Lei (2021–2021)
Rendező
Forgatókönyvíró

További stábtagok

Streaming
Rakuten Viki

Kedvencelte 5

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

dalmushka 

Aranyos kis rom-com pici akcióval. Bár nem egy világmegváltó dráma de egynek élmény,tetszett a kémia a főszereplő páros között. Az eoizódszámot egy kicsit túl soknak érzem, kevesebb is elég lett volna belőle.

오르쉬

Orvosos-akciódús történet, nyálas töltelékrészekkel, két dögunalmas sztereotípiával a sorozat közepén. Ajánlott nézési sorrend: 1-18, 37-40. rész. Semmiről nem maradsz le, sőt, így lesz kerek egész. Az első 18 rész nagyszerű, izgalmas, lerágtam a körmömet, minden passzolt. Utána bejön a romantikus szál, nulla akcióval és nulla orvosos témával. Sajnos számomra érthetetlen, hogy két egészséges, fiatal huszonéves miért viselkedik úgy mintha 13 éves lenne. Ami egy ideig még cuki is volt, de cirka 20 részen keresztül azért már sok(k), még ha beleveszem az ázsiai értékrend másságát, akkor is túlzónak tartom ezt a nagy óvatosságot.
Úgy érzem Sandra Ma nem mindig tudta megfogni Mi Ka összetett karakterét, kicsit nehéz volt követni a szélsőséges viselkedés változásait, viszont a BJT végig hozta, kilengések nélkül. A mellékszereplő pár is brillírozott, bár Chen Hao karakterétől Wen Bo-tól már-már falra lehet mászni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján