Nyúl Péter és barátai (1992–1995) 24

The World of Peter Rabbit and Friends
25' · japán, egyesült királysági · animációs, kaland, sorozat, családi 0
1 évad · 9 rész

Nyúl Péter túlságosan kalandkedvelő és kíváncsi természetű ahhoz, hogy hallgasson édesanyjára és megfogadja intelmeit. Képtelen távol tartani magát Gregor úr kertjétől, melyben oly hívogatóan növekednek a finomabbnál finomabb zöldségek. Komoly próbatétel ellenállni a saláta, a retek, zöldbab… [tovább]

Képek 7

Szereposztás

Niamh CusackBeatrix Potter
June WatsonMrs. McGregor (hang)
Richard WilsonMr. McGregor (hang)
Mark LockyerNyúl Péter (hang)
Richard GriffithsMr. Jackson (hang)
Sarah WoolcockUgribugri nyuszik (hang)
Anna MasseyCincogi Cecília (hang)
Alan BoweTomi cica (hang)
Derek JacobiPecás Jeremiás (hang)
Adrian ScarboroughBenjamin nyuszi (hang)

További szereplők

Kedvencelte 9

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

Timi98 

Gyerekkorom egyik kedvenc meséje. Tanulságosak és szórakoztatóak Miss Potter történetei ♥ És külön érték számomra, hogy a Beatrix Potter által megrajzolt figurák kerültek felhasználásra, és a világukat is az ő elképzelése szerint alkották meg, úgy, ahogy a könyvben van. Nekem kedvencem a Nyúl Péter és Cincogi Cecília története.
spoiler
Fontos, hogyha feldolgozunk egy művet tisztelettel legyünk iránta, ez a siker kulcsa. Szerencsére jónéhányan ismerik az eredetit (ezt), és ez a kis rajzfilmsorozat ettől csak még jobban felértékelődik.

Sister

Gyönyörű mese, amit minden gyereknek látnia kell. Mentes minden effekttől, durvaságtól és kegyetlenségtől. Tiszta, őszinte és igazán szeretni való. Ráadásul a zenéje is meseszép, szó szerint. Nekünk mindhárom dvd megvan, apukám szerette igazán, de én is bármikor leülök megnézni egy-egy részt. A kis állatok pedig annyira aranyosak, hogy legszívesebben az összeset megölelgetném. :))


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján