80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal (Willy Fog 1.) (1984–1984) 84

Around the World with Willy Fog · La vuelta al mundo de Willy Fog · アニメ 80日間世界一周
24' · japán, spanyol · animációs, kaland, sorozat, anime 6
1 évad · 26 rész

Willy Fog fogadást köt klubjában, hogy nyolcvan nap alatt megkerüli a Földet. Mivel angol úriember létére egyik fő erénye a pontosság, jelentős pénzösszeget kockáztatva megfogadja, hogy kelet felé elindulva Európa, Ázsia, a Csendes-óceán, Észak-Amerika és az Atlanti-óceán keresztülutazásával… [tovább]

Szereposztás

Ginga BanjouWilly Fog (hang)
Tomiyama KeiRigodon (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 25

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Honey_Fly 

Imádtam Willy Fog kalandjait, Londont, a keleti tájakat, a vonatozást. Mindezt egy angol úriember szemével. Illetve elnézést, úri oroszlánéval.
(Annyira szerettem, hogy általános iskolában Willy Fognak öltöztem az egyik farsangon. Volt Romy hercegnő és Rigodon is. Nem nyertünk, erre emlékszem, pedig igen sokat dolgoztunk anyuékkal a cilinderen és az öltönyömön :))

Perly 

Ez az a mese, amit már csomószor láttam, hogy adják a TV-ben, de még csak most jutottam el odáig, hogy elejétől a végéig megnézzem.
Imádtam! Nagyon aranyos mese. Annak ellenére, hogy tudtam, mi lesz a vége, együtt izgultam a szereplőkkel és drukkoltam Willynek. :-) Egy újabb kedvenccel bővült a listám.

Nofrit

Imádom. A mai napig. Előbb láttam a sorozatot, mint ahogy Verne könyvét olvastam, majd olvasás után megint megnéztem. Mert annyira jó. Azóta a nagyfiam is megkedvelte, s ha nézi, biztosan leülök vele én is. Örök klasszikus.


Folytatása

Összehasonlítás

Willy Fog


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján