Nem jövök vissza (2014) 10

I Won't Come Back · Ya ne vernus
110' · orosz, kazah, finn, észt, fehérorosz · dráma

Anja Byront tanít az egyetemen és közben viszonyt folytat egyik professzor kollégájával. Az állami gondozásban felnőtt fiatal nő arra vágyik, hogy szeressék, de ő maga képtelen szeretetet adni. A múltjával való találkozás egy szempillantás alatt felforgatja az életét. Bűncselekmény hamis vádja… [tovább]

angol

Szereposztás

Andrey AstrakhantsevAndrey Lucius
Olga BelinskayaNatalia Ivanovna
Alla EmintsevaMarina
Vika LobachovaKristina
Galina MochalovaKristina nagymamája
Polina PushkarukAnya
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 42


Kiemelt értékelések

Negative_Singularity 

Nem egy könnyű film, nagyon megülte a lelkemet, nehéz is róla írni. A cselekmény rettenetesen, már-már zavaróan egyszerű, a hibákkal sem voltak fukarok az alkotók spoiler, de mindezek ellenére olyan lelki élet-tortúra volt ez, ami sokáig bennem marad. Szeretet, a szeretettagadásban: így a legerősebb. Idegenség a magányban: így a legszebb a barátság. Több is annál. Egy élet, a reménytelenségért eldobva, egy vállalt hazugság a kortalanság groteszk ember-magányában spoiler És az út, amit együtt bejárnak… Több ez, mint ledarált kilométerek, autópályák és hegyek.
Egészen egyedi alkotás, néha nagyon kevés, és zavaró, de összességében hihetetlenül erőteljes, amit azt hiszem, jó ideig képtelen leszek kiverni a fejemből. Van olyan, amikor nem a vizualitás színészi játék mesél el egy történetet, hanem a filmből átsugárzó érzelmek. Itt most pontosan ez történt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján