A történet folytatódik (Anna 3.) (2000–2000) 68

Anne of Green Gables: The Continuing Story
185' · kanadai · dráma, romantikus, háborús, minisorozat
2 rész

Anna hosszú idő után először tér haza. Marilla halála után eladták a Zöld Ormot, ezt most már bánja. Legjobb barátnője, Diana mindent elkövet, hogy jól érezze magát otthon. Gilbert Blythe, a vőlegénye New Yorkban kap ösztöndíjat, így Anna követi őt. Egy híres könyvkiadónál kap állást. Teszik… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

Megan FollowsAnne Shirley Blythe
Jonathan CrombieGilbert Blythe
Schuyler GrantDiana Barry Wright
Greg SpottiswoodFred Wright
Cameron DaddoJack Garrison
Janet-Laine GreenMaud Montrose
Zack WardMoody Spurgeon
Hirdetés

Kedvencelte 19

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Timi98 

Ez már nem annyira jó, mint a régi részek, sok minden megváltozott útközben. De talán ez a normális. Megan Follows a szemünk előtt, a sorozattal együtt nőtt fel és alakítása még most is nagyon jó. Gilbert pedig most is nagyon aranyos, az ő történetük igazán romantikus. Kicsit hiányzik az a vakítóan zöld, nyugodt, csendes és békés kis város, ahol Anne és a többiek gyerekek voltak. Itt már háború van az események középpontjában és a régi hangulat szikrája van csak meg ebben a sorozatban. Ettől függetlenül jó, de nekem a legelső részek maradnak az örök kedvencek :)

krlany 

Valami elveszett útközben… és még Zöld Ormot is eladták. Nagyon nem jó ez így kérem szépen. Egy jobb történetet is kerekíthettek volna… egyébként nem lenne ezzel baj.

2 hozzászólás
Trixi 

Nincs ezzel a résszel semmi baj. Kicsit más, mint az előzőek, a háború miatt, de nem rosszabb. Az idilli Avonlea mellett megjelenik a csúf háború, emiatt homogénebb lett a sztori is. Sikerült annyira elvonatkoztatnom az előző részektől, hogy ezt a részt is élveztem és meg is szerettem. A gömböc Fred már nem is annyira gömböc :D :D , sőt mintha meg is nőtt volna. Amikor elvette Diana-t még alacsonyabb volt nála, ebben a részben meg magasabb. spoiler Viszont a VU-s emlékeim szerint Davey Keith (még igencsak kölyökként) Anne halála után kerül Mrs. Lynde-hez. Most meg a háborúban meghal…….és Anne még él. Hogy is van ez?

vvn_e 

Azt olvasom sokaknak az a baja ezzel a résszel, hogy elveszett az illúziója a békés világnak a világháborúval, nekem egyáltalán nem ez a bajom, sőt a könyvekben az egyik kedvenc részem az utolsó, ami konkrétan a világháborút kíséri végig hátországból. Még a kreatív adaptációkat is szeretem, oda vagyok a pre- és sequel-ekért, AU-kért.
Csak, hogy ez a film keresztül húzza az idővonalat és azt nagyon nem szeretem, ha egy jól felépített univerzumban (Anne+Váratlan utazás Sullivannél ilyen volt, még átjárás is volt egy picit) ilyet kapok, itt viszont nem hogy a könyvekhez képest ugrottunk húsz évet előrébb, de a saját filmes idővonalukhoz képest is és megkavartak mindent, na ezért nem szeretem. Még ha értem is a történetet meta szinten is.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján