A történet folytatódik (Anna 3.) (2000–2000) 85

Anne of Green Gables: The Continuing Story
185' · kanadai · dráma, romantikus, háborús, minisorozat !
2 rész

Anna hosszú idő után először tér haza. Marilla halála után eladták a Zöld Ormot, ezt most már bánja. Legjobb barátnője, Diana mindent elkövet, hogy jól érezze magát otthon. Gilbert Blythe, a vőlegénye New Yorkban kap ösztöndíjat, így Anna követi őt. Egy híres könyvkiadónál kap állást. Teszik… [tovább]

Képek 5

Szereposztás

Megan FollowsAnne Shirley Blythe
Jonathan CrombieGilbert Blythe
Schuyler GrantDiana Barry Wright
Greg SpottiswoodFred Wright
Cameron DaddoJack Garrison
Janet-Laine GreenMaud Montrose
Zack WardMoody Spurgeon
Shannon LawsonElsie James
Miranda de PencierJosie Pye
Martha HenryKit Garrison

További szereplők

Kedvencelte 28

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

Timi98 

Ez már nem annyira jó, mint a régi részek, sok minden megváltozott útközben. De talán ez a normális. Megan Follows a szemünk előtt, a sorozattal együtt nőtt fel és alakítása még most is nagyon jó. Gilbert pedig most is nagyon aranyos, az ő történetük igazán romantikus. Kicsit hiányzik az a vakítóan zöld, nyugodt, csendes és békés kis város, ahol Anne és a többiek gyerekek voltak. Itt már háború van az események középpontjában és a régi hangulat szikrája van csak meg ebben a sorozatban. Ettől függetlenül jó, de nekem a legelső részek maradnak az örök kedvencek :)

krlany 

Valami elveszett útközben… és még Zöld Ormot is eladták. Nagyon nem jó ez így kérem szépen. Egy jobb történetet is kerekíthettek volna… egyébként nem lenne ezzel baj.

2 hozzászólás
Trixi 

Nincs ezzel a résszel semmi baj. Kicsit más, mint az előzőek, a háború miatt, de nem rosszabb. Az idilli Avonlea mellett megjelenik a csúf háború, emiatt homogénebb lett a sztori is. Sikerült annyira elvonatkoztatnom az előző részektől, hogy ezt a részt is élveztem és meg is szerettem. A gömböc Fred már nem is annyira gömböc :D :D , sőt mintha meg is nőtt volna. Amikor elvette Diana-t még alacsonyabb volt nála, ebben a részben meg magasabb. spoiler Viszont a VU-s emlékeim szerint Davey Keith (még igencsak kölyökként) Anne halála után kerül Mrs. Lynde-hez. Most meg a háborúban meghal…….és Anne még él. Hogy is van ez?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján