Nap nap után (2018) 291

Every Day
97' · amerikai · dráma, romantikus, fantasy 12

„A” soha nem tudja, hogy másnap milyen testben fog felébredni. Már megbékélt a sorsával, úgy hogy betart néhány szabályt: soha ne kötődj senkihez, úgy élj, hogy ne vegyenek észre, ne zavarj senkit. Amikor azonban egy reggelen „A” felébred Justin testében és találkozik a fiú barátnőjével,… [tovább]

angol · magyar
magyar

Képek 6

Szereposztás

Justice SmithJustin
Maria BelloLindsey
Angourie RiceRhiannon
Debby RyanJolene
Jacob BatalonJames
Colin FordXavier
Owen TeagueAlexander
Lucas Jade ZumannNathan

Kedvencelte 19

Várólistára tette 250


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Még nem olvastam a könyvet, de nagyon kíváncsi vagyok rá milyen lehet, a film azért tetszett, szórakoztató volt, és vicces is. :-D De azért ennél többre lennék kíváncsi, amit a filmben nem igazán adtak választ, leginkább A karakterére, spoiler Egyébként a szereplők eléggé jók voltak, és a zenék is tetszettek, annak ellenére, hogy még nem olvastam a könyvet szerethető volt a film, de egy csomó kérdésre nem kaptam választ. XD Pedig lehetett volna még jobban is kifejteni a sztorit, kár, hogy A-ból csak ennyi futotta, pedig nagyon érdekes egy karakter, jobban, mint Rhiannon. Justin pedig tök cuki volt, annak ellenére, hogy egy tahó volt. XD Alexander is nagyon cuki volt. :-D

Nihilchan 

Nem rossz film; ötletes és kedvelhető a maga tiniknek készült formájában, csak közben átkozottul üresnek tűnt. Néztem, néztem, semmi bajom nem volt vele, érdekelt is a végkifejlet, de nagyon hiányzott belőle valami, nem adott semmit. Nekem legalábbis túl hipp-hopp volt az egész szerelmi szál. Az érdemi részek, a filozófia sem volt igazán kifejtve. De délutáni kikapcsolódásként abszolút jó volt. A könyvhöz azonban nem kaptam kedvet.
Ó, és még valami: James magyar szinkronja elviselhetetlenül suttyó hangzású volt, kegyetlenül irritált.

julcseee 

A könyv nálam abszoltút maximális pontos volt, imádtam. De ez a film? OKé, persze nyilván filmen sosem lehet visszaadni azt, amit a könyv ad, a gondolatokat, stb. De bakker, itt kizárólag csak a szerelmi szálról szólt az egész, de az sem volt annyira kidolgozva, amennyire lehetett volna. És az eleje? Durr bele a közepébe, a könyvnél úgy emlékszem, valahogy úgy kezdődött, hogy Hello, A vagyok, és minden nap más bőrében kelek fel. Tiszta sor. A filmen ehhez képest belevág a közepébe, aki nem tudta miről szól a film én nem tudom hogy bogózta ki. A könyvre a mai napig emlékszem, de ha nem olvastam volna, a filmet tuti hamar elfelejteném, mert sajnos nem alkottak maradandót. Kár érte.

Echo 

Érdekes volt az alap sztori, bár Rhiannon-t nem sikerült megkedvelnem. Nagyon kíváncsi voltam a végére, mivel szinte biztos voltam a happy end-ben,de nem jött össze. Azt hittem valahogy megoldják, hogy együtt legyenek.

viky0222 

A legnagyobb baj az egésszel, hogy ez nem az a történet, ami jól működik filmen. Könyvben imádtam, teljesen beleszerettem a cselekménybe, az egyediségébe, a furcsaságába. Elgondolkodtatott nagyon sok mindenről, de a film ezeket sajnos nem tudta jól átadni. Nem fókuszáltak semmire, igazából ugráltunk egyik szereplőről a másikra, ami lényegében a könyvben is így van, de ott megkaptuk A gondolatait is, belső monológokat, amik kerekké teszik a dolgokat. Nem tud magával ragadni, az elejéről pont a lényeg maradt ki, mert ott meg kellett volna tudnia a nézőnek, ki is A, így viszont aki nem olvasta a könyvet nagyon össze lehetett zavarodva, hogy mi is történik. Egyébként aranyos volt, de semmi több.
Magát a történetet ennek ellenére egészen jól dolgozták fel, csak tényleg az a legnagyobb baj, hogy a képernyőn nem működik.
A színészekkel sem volt semmi bajom, hozták, amit kellett, jók voltak, de az egész nem lett maradandó élmény, mint a könyv.
A vége nekem viszont bejött, mert szerintem ez a legjobb, amit ebből a helyzetből kihozhattak. spoiler

agi89

Pont egy ilyen film kellett most nekem.
Elképzelhetőnek tartom, hogy jobb a könyv. Nem tudom. Még. De előbb-utóbb biztosan ki fogom deríteni. Mert annyira magával tudott ragadni, hogy akarjam olvasni.

UViki 

Az egyik barátnőmmel néztük meg moziban. Lassan 3 éve még nagyon tetszett mostanra kb semmi sem rémlik belőle.

Pnikolett

Hmmm nem volt olyan rossz mint amilyenre számítottam. Pontosabban nem is rosszra számítottam, hanem olyan semmilyenre. Mostanság az újabb romantikus tinis filmekkel befürödtem,ezért azt gondoltam ez sem fog tetszeni. Egyszer bőven elment ez a film. Kicsit bumm a közepébe volt a kezdés,de nem bántam,legalább nem volt sokáig unalmas,persze vannak buktatói és érdekességei a filmnek,dehát nincs kedvem kukacoskodni, egész jól hozta a könyvet egyébként.

Lilla99 

Le kell szögeznem, hogy a könyvet még nem láttam, tehát nem tudtam mit is várjak az egész filmtől. Kicsit nekem ezért katyvasz is lett az egész. Nem tudtam elképzelni, hogyan lehetne ezt az egészet megvalósítani. Néhol kicsit nekem unalmas is volt, hiszen folyamatosan csak azt láttuk, hogy spoiler. Ez egy idő után azért kicsit unalmas lett. Viszont onnantól kezdve már érdekes volt, hogy spoiler. Örültem volna egy pár monológnak A részéről, csak hogy megismerjük milyen is ő igazán. Mert azon kívül, hogy milyen zenét szeret és hogy nagyon beleszeretett Rhiannonba, semmit nem tudtunk meg róla. Ez egy kicsit hiányzott nekem. A vége viszont tetszett. spoiler. Talán ha valami magyarázatot kaptunk volna rá, vagy valami. Úgy más lett volna. Viszont így tetszett, hogy végül spoiler. Mondjuk azt zárójelesen megjegyezném, hogy egyáltalán nem értem hogy lehetett együtt Justinnal egészen idáig. Összességében nem rossz, de nekem sok kérdőjel maradt meg az egész sztorival kapcsolatban. Talán egyszer elolvasom a könyvet és akkor ezekre választ kapok.

mandu 

Már nagyon hiányzott az életemből egy ilyen film…
Imádtam minden egyes képkocáját, a szereplőket, a színészeket…
Mosolyogtam, sírtam és olyan hálás vagyok, hogy láthattam ezt a történetet…
Viszont a vége nagyon meh és ezért kénytelen vagyok levonni plusz egy csillagot :c


Népszerű idézetek

SzRéka

A: A legtöbben tudják, nem az első szerelmük lesz az egyetlen. Nekem te vagy mindkettő.

SzRéka

Alexander: Mondta már neked valaki, hogy szép a mosolyod? Csak mert így van.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján