Nap nap után (2018) 232

Every Day
97' · amerikai · dráma, romantikus, fantasy 12

„A” soha nem tudja, hogy másnap milyen testben fog felébredni. Már megbékélt a sorsával, úgy hogy betart néhány szabályt: soha ne kötődj senkihez, úgy élj, hogy ne vegyenek észre, ne zavarj senkit. Amikor azonban egy reggelen „A” felébred Justin testében és találkozik a fiú barátnőjével,… [tovább]

angol · magyar
magyar

Képek 6

Szereposztás

Justice SmithJustin
Maria BelloLindsey
Angourie RiceRhiannon
Debby RyanJolene
Jacob BatalonJames
Colin FordXavier
Owen TeagueAlexander
Lucas Jade ZumannNathan
Hirdetés

Kedvencelte 15

Várólistára tette 253


Kiemelt értékelések

julcseee

A könyv nálam abszoltút maximális pontos volt, imádtam. De ez a film? OKé, persze nyilván filmen sosem lehet visszaadni azt, amit a könyv ad, a gondolatokat, stb. De bakker, itt kizárólag csak a szerelmi szálról szólt az egész, de az sem volt annyira kidolgozva, amennyire lehetett volna. És az eleje? Durr bele a közepébe, a könyvnél úgy emlékszem, valahogy úgy kezdődött, hogy Hello, A vagyok, és minden nap más bőrében kelek fel. Tiszta sor. A filmen ehhez képest belevág a közepébe, aki nem tudta miről szól a film én nem tudom hogy bogózta ki. A könyvre a mai napig emlékszem, de ha nem olvastam volna, a filmet tuti hamar elfelejteném, mert sajnos nem alkottak maradandót. Kár érte.

viky0222

A legnagyobb baj az egésszel, hogy ez nem az a történet, ami jól működik filmen. Könyvben imádtam, teljesen beleszerettem a cselekménybe, az egyediségébe, a furcsaságába. Elgondolkodtatott nagyon sok mindenről, de a film ezeket sajnos nem tudta jól átadni. Nem fókuszáltak semmire, igazából ugráltunk egyik szereplőről a másikra, ami lényegében a könyvben is így van, de ott megkaptuk A gondolatait is, belső monológokat, amik kerekké teszik a dolgokat. Nem tud magával ragadni, az elejéről pont a lényeg maradt ki, mert ott meg kellett volna tudnia a nézőnek, ki is A, így viszont aki nem olvasta a könyvet nagyon össze lehetett zavarodva, hogy mi is történik. Egyébként aranyos volt, de semmi több.
Magát a történetet ennek ellenére egészen jól dolgozták fel, csak tényleg az a legnagyobb baj, hogy a képernyőn nem működik.
A színészekkel sem volt semmi bajom, hozták, amit kellett, jók voltak, de az egész nem lett maradandó élmény, mint a könyv.
A vége nekem viszont bejött, mert szerintem ez a legjobb, amit ebből a helyzetből kihozhattak. spoiler

agi89

Pont egy ilyen film kellett most nekem.
Elképzelhetőnek tartom, hogy jobb a könyv. Nem tudom. Még. De előbb-utóbb biztosan ki fogom deríteni. Mert annyira magával tudott ragadni, hogy akarjam olvasni.

Pnikolett

Hmmm nem volt olyan rossz mint amilyenre számítottam. Pontosabban nem is rosszra számítottam, hanem olyan semmilyenre. Mostanság az újabb romantikus tinis filmekkel befürödtem,ezért azt gondoltam ez sem fog tetszeni. Egyszer bőven elment ez a film. Kicsit bumm a közepébe volt a kezdés,de nem bántam,legalább nem volt sokáig unalmas,persze vannak buktatói és érdekességei a filmnek,dehát nincs kedvem kukacoskodni, egész jól hozta a könyvet egyébként.

mandu

Már nagyon hiányzott az életemből egy ilyen film…
Imádtam minden egyes képkocáját, a szereplőket, a színészeket…
Mosolyogtam, sírtam és olyan hálás vagyok, hogy láthattam ezt a történetet…
Viszont a vége nagyon meh és ezért kénytelen vagyok levonni plusz egy csillagot :c

shadowhunter1975

Feledhető kategória, az eleje nagyon zavaros volt, de mivel olvastam a könyvet legalább tudtam, hogy mi történik.

Dreamborder

Nálam nem talált be sajnos. A film elején barátnőmmel többször kínosan összenevettünk a moziban. Sok-sok gyenge pontja van, köztük a befejezés is. Lehet, hogy a könyvet olvasva jobban tetszene, de így sajnos nem igazán fogott meg.
Nem volt olyan rossz, volt mondanivalója, de számomra egyszernézős.

KyKy

Határozottan nem tudom, hogy „A” mit evett ebben a csajsziban, mert számomra azon kívül, hogy alapból kedves az arca, semmi extra nem volt, ami miatt belé lehetett volna szeretni. Nemhogy átlagos, inkább átlagon aluli azzal a hisztériával, amit levágott. De mindegy, ez én vagyok, de ettől függetlenül sem lettem odáig a történetért. Nagyon kíváncsi voltam, de az, hogy magyarázat nélkül hagyták az egészet, és megoldást sem találtak a végére számomra nem tette szerethetővé a filmet. Egyáltalán nem vagyok elégedett a végével, nem tetszik, kifejezetten bosszant.
Tipikus mai tinifilm amúgy, lehet, én vagyok hozzá túl érett gondolkodású, bár kétlem; egyszerűen csak nem lett jó és kész. Pedig szerintem az alapötletből sokkal többet ki lehetett volna hozni.

brena

Mivel olvastam a könyvet tudtam miről szól. Szerintem tökéletesen megoldották! Nagyon tetszett. Imádtam hogy számomra új arcok voltak a színészek. Cuki cukormázas kis filmecske!

Lex

Szerintem hozta azt, amit a könyv; se jobb, se rosszabb nem lett. És ahhoz képest, hogy úgy ültem le elé, hogy nem lesz nagy durranás és időpocsékolásnak fogom érezni, tök nyugodtan végignéztem, mindenféle különösebb szapulás nélkül. A színészi játék lehetett volna jobb (volt egy pár nagyon gyenge alakítás), de alapvetően ugyanaz a filmmel is a problémám, mint a könyvvel: nincs magyarázat a jelenségre, a szerelmi rész pedig klisés.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján