Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

Osli75 

Már több HBO sorozatnál vettem észre ezt a lassú, ráérős tempót. Szerintem ezt a sorozatot egy filmben is meg lehetett volna csinálni úgy, hogy a lényeg megmaradjon. Nekem sok volt a hat óra, bár azért nem mondanám unalmasnak. Érdekes ahogy a történet összerakódik és szépen egymás mellé kerülnek a puzzle darabkák. A végén nem mondom, hogy meglepődtem, addigra már nagyjából sejtettem, hogy hogy fog záródni a sorozat.
A kedvencem Nate volt szerep szerint, de mint színész is meglepett. Ki gondolta volna, hogy mi lesz a kis „Buzz”-ból :D

Filmsor

Ed Solomon és Steven Soderbergh az HBO-nak készített sorozata nem találta fel a spanyolviaszt, de kellően belerágja magát a néző elméjébe.
Steven Soderbergh kiváló színészekkel az oldalán, egy igazán körmönfont kameramunkával, több idősíkon ide-oda ugrálva és eredetileg egy telefonos applikációval nyomozásra hívva a nézőt mutatja be a híres-neves gyerekkönyv írónő, Olivia Lake gyilkosságának történetét. Az applikáció révén általunk választott sorrendben nézhettük meg a kulcsfontosságú jeleneteket és nyomozhattuk ki mi is történt azon az estén az írónővel. Ugyan hozzánk nem interaktív formában érkezett meg a sorozat, de ennek ellenére is bőven tartogat izgalmakat és érdekességeket.
Bővebben: http://filmsor.net/buntlen-bunhodes-mozaik-1-evad-soroz…

Renita144 

Nagyon jó kis sorozat. Nem feszülnek benne pattanásig az indulatok, nincsenek eget rengető fordulatok. A készítőknek valószínűleg ez lehetett a céljuk, mivel fokozatosan adagolják az információkat a nézőknek. Viszont a végére az apró kis mozaik darabkák összeállnak egy teljes egésszé, mint ahogyan a rajzok a galériában az utolsó képsorokban.


Hasonló filmek címkék alapján