Motel 2. (Motel 2.) (2007) 57

Hostel: Part II
94' · amerikai, cseh · horror 18 !

0 díj · 1 jelölés

Három amerikai diáklány Európába utazik, hogy a vakáció alatt művészettörténetet tanuljanak, és beutazzák a földrészt. Beth, Lorna és Whitney jól érzik magukat, kedvükre flörtölnek, buliznak. Megismerkednek a csinos szlovák lánnyal, aki azt tanácsolja nekik, utazzanak vele a hazájába. Nem… [tovább]

Szereposztás

Lauren GermanBeth
Roger BartStuart
Heather MatarazzoLorna
Bijou PhillipsWhitney
Richard BurgiTodd
Jay HernandezPaxton
Stanislav IanevskiMiroslav
Vera JordánováAxelle
Jordan LaddStephanie
Milan KnazkoSasha

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem volt rossz, de annyira jó sem, uncsi volt. Ezt a részt is láttam már egyszer. A szereplők idióták, már a közepétől el kezdtem unni, ez fele annyira se volt ijesztő és izgi, meg undorító, mint az első része. spoiler A kisgyerek is brutálisan nyomták, de őket már csíptem az első részben is.

Negative_Singularity

Nem tudom, hogy jobb-e az első résznél, annyi biztos, hogy a hangulata sokkal jobb, sötétebb, betegebb, groteszkebb (főleg a „humoros” részek). Most láttam, de újra meg tudnám nézni.

mandu 

Megszámlálhatatlanul sokszor láttam, ugyanis ez az egyetlen horror, amit valaha is birtokoltam DVD-n. Mikor senki nem volt otthon, sunyiban végigparáztam azt a kemény másfél órát, mint egy példamutató 8-9 éves gyerek. xD
Mindenképpen jobbnak tartom az első résznél. Izgalmasabb, pörgősebb és a halálok pár fokkal durvábbak, amit én mindig nagyra értékelek.
Kicsit olyan Fűrész feelingje van, de nem annyira, hogy össze lehessen őket keverni. Jó horror, de közel sem a legjobb.
PS: a legjobb, mikor levágja a pasas farkát meg a fejjel focizó gyerekek :D

rocketdog 

Nettó 20 percig történik valami kínzáshoz hasonló bizonytalansággal fűszerezett komédia. Többre számítottam, nem pedig 1 órás előkészületre, amit egy kiszámítható csalódás követ.

victoria_m997

Egy fokkal jobb mint az első. Vagy inkább 2 fokkal.

_Norbi 

Soha nem értettem, hogy az egyik legegyszerűbb folytatási szituációt hogyan tudták így elrontani. Az első rész megalapozta a hangulatot. Mondjuk ott ki is fújt szerintem a történetben rejlő potenciál. Ennek ellenére egyértelmű volt, hogy lesz folytatása, és az is egyértelmű volt, hogy egy kis költségvetésű, sokkal kevésbé színvonalasabb film fog születni. Könyörgöm, az egyetlen dolguk a készítőknek az lett volna, hogy brutálisabb, megrázóbb, sokkal sokkal gyomorforgatóbb jeleneteket adnak a nézőnek. Én nem is reménykedtem benne, hogy színvonalas, jó filmet kapok (azért az első rész sem volt annyira jó, de ott legalább érezhető volt, hogy odatették magukat a készítők és próbáltak valami értékelhetőt alkotni a céltalan kínzós jelenetek helyett), de legalább ez lett volna….


Népszerű idézetek


Folytatása

Összehasonlítás

Motel


Hasonló filmek címkék alapján