Kedvencelte 2

Várólistára tette 47


Kiemelt értékelések

agnieszka 

A történet érdekes, de nem volt sokatmondó. Több mögöttes tartalomra számítottam. A főszerepre jobb választás nem is lehetett volna, tökéletes. Viszont kiszámítható volt a befejezés, és így összességében unalmassá vált.

Törpillaa 

Hát láttam már ennél jobb horrorfilmet. A színészek jók voltak, a történet kevésbé tetszett, mint reméltem. De ennél többet vártam nem pedig ezt. A film közepéig majdnem csak semmi nem történt és, ami utána jött az se volt nagy szám. Sokkal többet is ki lehetett volna ebből hozni.

mandu 

El sem akarom hinni, hogy végre egy zseniális főszereplőt üdvözölhetünk köreinkben. Lee valami fenomenális volt. Végig logikus döntéseket hozott és bár rendkívül spoiler, ez kicsit sem zavart. Sőt, csak hozzáadott a karakteréhez. spoiler
Maga a sztori eléggé lassú folyású a műfajához képest, de életemben először ezt egyáltalán nem bántam. Mi több, az első 50 perce nekem személy szerint jobban is tetszett, utána már untam.

Negative_Singularity

Nem volt rossz, de őszintén, picit többre számítottam; organikus Ex Machina koppintás. A női főszereplőt kedveltem a legjobban, a többi karakter egy papucsállatka szintjén mozgott, pedig állítólag vezető tudósok, aki a pszichológia területén is otthon vannak. Rengeteg megválaszolatlan kérdés maradt, olyan alapvetőek is, hogy spoiler Értem én, hogy van tanult meg öröklött viselkedés, ezzel együtt készségek is, de könyörgöm, ha csak a spoiler nincs genetikailag belekódolva, akkor nagy rakás humbug az egész.És ez csak az egyik…
Nem győzött meg, bár a látvány jó volt, a színészekkel is eltalálták a karaktereket, de összességében egy csonk az egész film.

Kingslayer 

Ritkán kedvelek meg női karaktereket, de wow, az L-4-es tényleg tökéletes! spoiler A leírással ellentétben nem Morgan a kockázatelemző, hanem Lee. Morgan a laboratóriumi körülmények között létrehozott életforma. Nos, a film tökéletes példája, hogy miként faragnak rá a naiv „jogvédők”, és mennyi kárt okoznak az idióta elveikkel, amikor egy olyan személyen vagy csoporton próbálják érvényre juttatni a saját értékrendjüket, akinek, illetve akiknek teljesen másak az elveik és a értékrendjük, és magasról tesznek az őket védő emberekére, sőt, ki is használják ellenük. A „megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel” elve az esetek 90%-ban nem jön be a való életben, ahogy ez a film is nagyon jól megmutatja.

1 hozzászólás
UViki 

Unalmas és kiszámítható, az érdekes sztori ellenére tele van klisével.

Marcsi0603 

Atyaég, vajon én voltam az egyetlen, aki Morgannek szurkoltam? Sokkal jobb filmre számítottam amúgy, már ezerszer megkaptuk, mi történik, ha Istent akar játszani az ember… Megérdemelték, tökéletes mondhatom…

julcseee 

Nem volt rossz, de a végén lévő „csattanóra” azért végül is hamarabb rájöttünk így nem volt meglepetés. Azért vetődnek fel számunka megválaszolatlan kérdések, például:
spoiler
Egyébként jó film volt, de közel sem a legjobb.

LooneyLuna23

Érdekesen indult a történet, de elég hamar eluntam magam a film nézése közben. Semmi lényegi információt nem kaptunk Morgan hátteréről, arról, hogy miért változott meg hirtelen a viselkedése, helyette végignézhettük, amint akcióhősöket megszégyenítő harci koreográfiák segítségével fellázad „alkotói” ellen. A színészek azért kitettek magukért, főleg a Morgant alakító Anya Taylor-Joy, aki egyszerre volt törékeny fiatal lány és életveszélyes gyilkos, illetve Kate Mara kockázatelemzőjének is voltak izgalmas pillanatai. A film végére tartogatott csavar, néhány jól sikerült jelenet, és a címszereplő miatt tudom azt mondani, hogy nem teljesen vállalhatatlan, de helyenként eléggé foghíjas lett a végeredmény.

Laren_Dorr

Kihagyható. Azt hittem lesz benne egy minimális sci-fi. Az első fele még hangulatos, ahogy építkezik, de aztán lezüllik egy karatézós filmre.


Népszerű idézetek

TribeBubu 

Tudja, mi a legkegyetlenebb, amit egy bezárt emberrel tehetünk? Ha megmutatjuk, mi van odakint.


Hasonló filmek címkék alapján