Mint egy főnök (2020) 84

Like a Boss
83' · amerikai · vígjáték 16

Két rámenős barátnő, akik együtt építették fel rohamosan feltörekvő kozmetikai cégüket, kap egy olyan kivásárlási ajánlatot, ami próbára teszi barátságukat. Hirtelen azok a különbségek, amelyeknek köszönhetően eddig ők voltak a tökéletes furcsa pár, egymás ellen fordítják őket, veszélybe… [tovább]

magyar

Képek 2

Szereposztás

Salma HayekClaire Luna
Tiffany HaddishMia
Rose ByrneMel
Melissa Saint-AmandJess
Ari GraynorAngela
Jimmy O. YangRon
Karan SoniJosh
Catherine Parkerrecepciós
Billy PorterBarrett
Jessica St. ClairKim

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 82


Kiemelt értékelések

Ruby_εïз 

Nekem nagyon tetszett! Szerintem hozta azt, amit egy vígjáték: vicces volt és poénos, de persze a főszereplők komolyak is tudtak lenni. Néha túlzásba vitték, de ettől függetlenül kiváló kikapcsolódás. Nagyon tetszett, hogy a szépségiparról szólt, az abban lévő kis háborúkról.

MrsCumberbatch 

Nos, nem ez lett a világ legjobb filmje, de azért nem hiszem, hogy ilyen kevés százalékon kéne állnia… Szerintem jó kis film volt. Röviden? Az igaz barátság mindent kibír.

Klisés laza film, nem mutat nagyon újat, de szerintem jól fel van építve és annyira pont jó amennyire tervezték.

Ufír 

Élvezhető film, de inkább mondanám közepesnek, néhány jól sikerült jelenettel. Megnevetett és közben azért mondott is valamit a barátságról és a girlpower-ről. Egyszer nézős, de a jobb fajtából.

Raizo

Kiégtem… Helyenként undorító, agyatlan, trágár baromság… És persze kiszámítható is.

6 hozzászólás
Márta_Péterffy 

Volt azért néhány jó poén:D
Amúgy elég nagy baromság:-)

adaline

Az erős túlzás, hogy megnéztem. Kb 20 percet néztem belőle. Ez a film valami borzalom. Nem vicces, hanem inkább kínos. Nagyon fárasztóak.

a_girl92 

Szerintem jó kis film volt én sokat nevettem xdd lehetne azért több százalékon.. És a végén mikor meglattam Lisa Kudrowt fel kiáltottam h jé Pheobe:) tok Furi h ilyen öreg már..

Thaliavilaga

Nagyon erős közepes. Arra, hogy délelőtt, szabi alatt megnézzem, tökéletes, de szerintem már 2 nap múlva sem fogok rá emlékezni. A szinkront bírtam, Salma Hayek meg istennő benne.

szilva81

Jó kis limonádé volt. Mivel nem néztem meg előtte szereposztást Salma Hayek jó kis meglepetés volt, a filmben abszolút nem ismertem fel.


Hasonló filmek címkék alapján