Kedvencelte 2

Várólistára tette 60


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Végig néztem (az első évadot), nekem nem szokásom 2 rész után elítélni valamit… De azt hiszem jobb lett volna. Mindegy. Végülis arra jó volt hogy a nézéseim számát növeljem és legalább szinkronos, de igazából szörnyű. Ráadásul bosszantóan szörnyű, ugyanis nagyon jó lenne az alapsztori, a karakterek is érdekesek (már persze nem mind) és mégis… Hogy készült el ez a förmedmény? Még a színészekkel sem volt igazán baj, mert közülük is van nagyon jó és mindenhol van nagyon gyatra… De akkor is ez így elég béna kidolgozás lett. Érezhetően túlzsúfolt, minden akart lenni ezért végül semmi sem lett… Csak egy fejetlen katyvasz rengeteg kihagyott lehetőséggel és szuper jó sorozatalappal.

Ruby_εïз 

Nekem ez a sorozat vagy meghaladta a képességeimet, vagy tényleg ennyire érthetetlen. Komolyan, semmit sem értettem. Sose tudtam, ki hol van, ki ember, vagy nem, mi szimuláció vagy nem. Most akkor a földön vannak, vagy az űrben? Meghaltak vagy élnek?

balika88

Összességében szerintem egy egész élvezhető sorozat volt az Another Life.
Az 1.évad egész pofás lett, aztán a 2.évad kicsit nehezebben indult, de aztán az is feljebb pörgött hogy az utolsó részre koppanjunk. Végülis a sztorit lezárták, de ez a sorozatzárás összességében nem volt valami nagy szám…
7 pontot megérdemel a széria!! :-)

Razide

Az első évadban a karakterek (forgatókönyvírók?) rengeteg dolgot elrontottak, ám a második évadban nagyjából kiderül ennek is az oka, és sokkal kompetensebb karaktereket hoztak be. A cselekmény rohan, viszont egyetlen filler epizód sem volt, elejétől végéig izgalmas a sorozat. Ha mindenki csak a második évaddal találkozott volna, akkor nem születnének ilyen lehúzó értékelések.

Timii

Nagyon tetszett ez az űr sci-fi, és Niko karaktere is a kedvencem lett. Nagyon várom a 2. évadot!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján