Majdnem tökéletes lány (2012) 14

Girl Most Likely
103' · amerikai · vígjáték 12

A történet főszereplője, Imogene kislánykora óta színdarabokat ír és arról álmodozik, hogy egy nap elismerik a tehetségét és híres lesz. Gyermekkori ábrándjai azonban nem valósulnak meg, és miután Imogene elveszíti az állását és a barátja is elhagyja, öngyilkosságot kísérel meg. A sikertelen… [tovább]

Képek 14

Szereposztás

Kristen WiigImogene
Annette BeningZelda
Matt DillonGeorge
Darren CrissLee
Natasha LyonneAllyson
June Diane RaphaelDara
Christopher FitzgeraldRalph

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Furácska film és nem nevezném nagy eresztésnek, de elszórakoztatott. Azt mondanám egyszer nézős.
spoiler
Minden esetre jól szórakoztam rajta.

11 hozzászólás
Márta_Péterffy 

Anett Beninget és Matt Dillont azért nagyon bírtam:))

Andilány 

Elég fura film, de kezdem megszokni, hogy egyes színészekért egyre több ilyet nézek. :) És igazából nem is bánom, mert egyre jobban tetszenek ezek a nem tucat filmek. Ez is leginkább egyszer nézős volt, de nem bántam meg, hogy megnéztem.

Update: Kihívás kedvéért megnéztem még egyszer. És most sokkal jobban tetszett, mint először. Azt hiszem mégis csak megnézem majd máskor is, ha olyan hangulatom lesz.

shano

Az egyik kedvenc színész-énekesem szerepel benne, így elsősorban miatta kezdtem neki a filmnek, de nem csak miatta élveztem annyira. Kár, hogy a kritikák lehúzták, illetve nem ismerik annyian; szerintem egy nagyon jó kis vígjáték, de vannak benne komolyabb részek és fontos gondolatok is. Mostanában olyan bugyuta vígjátékokat készítenek (persze vannak kivételek), ez kiemelkedik közülük, csak sajnos nem kapott elég hírnevet. Mindig kikapcsol, azóta még kétszer megnéztem és ahogy írom ezt az értékelést, újra kedvet kaptam hozzá. :) Mellesleg, ebben a filmben kedveltem meg Kristen Wiiget, imádnivaló volt Imogene-ként.

A_albiel

Darren miatt néztem meg és milyen jól tettem! Kár, hogy ilyen kevéssé ismert film.

Sonnenschein 

Vége.
Ámen.
spoiler
Nem tudom, mi volt ez a film.
spoiler
Ugyanakkor lehet mondanivalója.
spoiler nézd meg ezt a filmet, és rájöhetsz spoiler, csak nem veszed észre.
Fogalmam sem volt, ki az a Darren Criss, míg az értékelések fel nem hívták rá a figyelmemet, hogy feltétlen ki kell térni rá az értékelésben, de ebből a filmből tuti emlékeznék spoiler
De mint hogy épp most tanultuk meg a filmből, spoiler, nehogy beugorjunk rögtön egy ilyen trükknek, hisz spoiler, így a film tanulsága értelmében spoiler.
Bémen.
…. mert ahogy a mondás is tartja, aki áment mond, mondjon bément is.

Christinewinchester 

Nem meglepő módon Darren Criss miatt néztem meg a filmet. Az értékeléseket látva, kissé félve, de hát kíváncsi voltam az egyik kedvenc színészemre.
Nem mondom, hogy tökéletes film, de én kellemesen csalódtam benne. Azt hiszem jókor is „kapott el”, úgyhogy igazán örülök, hogy láttam.


Hasonló filmek címkék alapján