Madárdal (2012–2012) 33

Birdsong
165' · angol · dráma, minisorozat
2 rész

A két részes film Sebastian Faulks: Birdsong című regényét dolgozza fel, ami mára igazi sikerkönyvvé vált Anglia-szerte. A történet keretét az első világháború adja, a cselekmény 1910 és 1916 között játszódik. A szerelmi szál, Stephen és Isabelle szenvedélyes, de kudarcra ítélt kapcsolata… [tovább]

angol

Képek 13

Szereposztás

Eddie RedmayneStephen Wraysford
Clémence PoésyIsabelle
Matthew GoodeGray kapitány
Richard MaddenWeir kapitány
Rory KeenanBrennan közlegény
Thomas TurgooseTipper közlegény
Joseph MawleJack Firebrace
Molnár PiroskaMarguerite
Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 118


Kiemelt értékelések

piciszusz 

Ez egy jó film volt, remek színészek, remek hangulat, de valami mégis hiányzott. Lehet csak az volt a bajom, hogy baromi hosszú volt.
És aki nem tudná, a film elején volt egy jelenet, amikor Stephen követi Isabelle-t a kávézóban. Na az a kicsi jelenet Székesfehérváron forgatódott az Arany János utcában ☺️

1 hozzászólás
Kontra_Judit 

Egy nagyon lassú cselekményvezetésű, főként háborús jelenetekkel teletüzdelt 3 órás film.
A két főszereplőt nagyon kedvelem, Eddie remek színész, már sokszor bizonyított. Iszonyú átéléssel játszotta el mind a szerelmi jeleneteket – mindig elhiszem, hogy szerelmes a partnernőjébe – mind a háborús borzalmakat.

Ákos_Tóth 

Lényeges jobb a könyv, főleg mert a film valami olyasmit akar kikerekíteni az alapsztoriból, ami a regényben nem akar összejönni, és végeredmény tekintetében bizony jobb is így. Redmayne és Poésy ügyesek, de a mellékszereplők a könyvben néha izgalmasabbak, mint maga a főhős. A megvalósítás pedig nagyon tévéfilmes, a CGI suta, üres, a látvány ebből fakadóan sokszor fapados. Nekem sajnos csalódás volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján