Kedvencelte 20

Várólistára tette 100


Kiemelt értékelések

evé

Nagyon gyorsan és teljesen levett a lábamról, pedig én és a sci-fi az két különböző dolog.
És pedig a szereplők miatt habarodtam bele ennyire. Annyira jók külön-külön is, de együtt zseniálisak. Imádom nézni a viszonyok alakulását a csoporton, a családon belül. spoiler A kedvenceim: Will, mert annyira cuki. spoiler Don, mert ő is cuki, csak másképp :D Maureen, mert elképesztően okos és higgadt. John, mert nagyon érdekes figyelni, hogy milyen szerepet is tölt be a családba. Judy is az eszével nyert meg. Egyelőre Penny még távolabb áll tőlem, pedig ő a könyvmoly.
Nagyon tetszik az időben való ugrálás is, ahogy egyre többet tudok meg a múltról.
És borzalmas függővégeket csináltak minden epizódnak, de még ezt is imádom!

Ruby_εïз 

Alapból az, hogy sci-fi… A férjem nézte, de full hangerőn, így én is a részese voltam. A robot a kedvencem! Dr. Smith egy vááá! Amúgy is a falra mászok Miss Poseytól, és így volt ez most is. A Robinson család meg nem igazán hagyott maradandó nyomot.

Fancs_118

Ez a sori már akkor megvett magának, amikor láttam, hogy az Űrben (esetünkben idegen bolygó(ko)n) játszódik. És a nézése közben sem csalódtam benne. Mintha egy jó könyv volna, szinte faltam a részeit.
Update:
MIÉRT kellett így lezárni a második évadot?! Lerágom a körmeim, mire kijön a következő évad. :D

Kemiviki 

1.évad: Egy sci-fi köntösbe bujtatott családi dráma, s nem is akar több lenni. Őszintén kellemes kikapcsolódást nyújtott, és én nem is szerettem volna többet tőle. (Na jó az elején vártam, hogy kicsit durvuljanak, de hát ha nem akkor nem.)
Kíváncsian várom a második évadot, vannak kérdéseim még amire választ szeretnék kapni :)
Kedvenc karakterek: Penny, Don, Judy, John, Maureeen
2. évad: Nem volt rossz évad ez sem, de egy fokkal az elsőt jobban szerettem. Örültem, hogy többször szétszedték a Robinson családot, és így kiderült hogy a gyerekek is mennyire ütőképes csapatot tudnak alkotni, ha hagyják őket kibontakozni. Mondjuk most majd kiderül, mit tudnak igazán. spoiler
Kedvenc karakterek: Penny, Don, Judy, John

ppayter 

Már megint egy remake ahelyett, hogy eredeti történeteket fejlesztenének. Az életképtelen karakterek és az erőltetett dráma nem győztek meg, egy rész elég volt belőle.

Bohemian 

Nincs türelmem a 2. évadhoz…
Látványilag nagyon ott van, de a sztori borzasztó. Amint egy kis izgalmat hozna a film, rögtön le is csapja. Ahogy volna egy kis feszültség, ki is ránt belőle.
spoiler
Első évad. Eddig bírtam…

Saori 

Ekkora meglepetés ritkán ér. Alapvetően nem szeretem a Netflixes filmeket/sorozatokat, ebbe is úgy vágtam bele, hogy na, megcsinálják ugyanolyan borzalomként, mint a Stranger Thingst, erre a 4. résznél jöttem rá, hogy nekem ez egészen tetszik. Nem volt nagy durranás és a sci-fi elemeket sem vitték túlzásba, az a nő, már nevét sem tudom, meg halálra idegesített, de azon kaptam magam, hogy a TV-vel kiabálok, mert a karakterek nem csinálják, amit mondok nekik. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a következő évad, már ha lesz.

eNNBeus 

2 rész után szkipp, számomra unalmas, túl „családi”, több sci-fi kevesebb töltelék.

1 hozzászólás
Hippoforaccus 

A régi sorozathoz nem tudom viszonyítani, de a filmet láttam és attól nagyon elüt, ami nem biztos, hogy hátrány. Ahhoz képest, hogy milyen hosszúak a részek, nincs túlságosan teletömve felesleges érzelgősséggel, meg lelkizéssel. Mindig adódik valami izgalmasnak tűnő probléma, amit egy kissé túl könnyen megoldanak, de összességében nem vészes a történet.
Kicsit hiányolom a faunát az egészből, mert járnak vagy négy bolygón, és összesen talán 6-7 állatfajt mutatnak be. Tudom, nem erről szól a dolog, de 50 percbe beleférhetett volna egy-egy kis szösszenet.

Coralie 

Ahhoz képest, hogy az elején még azt hittem, ez ilyen lagymatag családi történet lesz, sok lelkizéssel, kiderült az első évad végére, hogy (bár valóban a család a fő témája) egy egészen izgalmas kis sci-fi. Így már biztos, hogy a második évadot is nézni fogom!


Népszerű idézetek

Sha

– Én is szeretlek. :)

1. évad 7. rész – Nyomás alatt

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján