Kedvencelte 4

Várólistára tette 94


Kiemelt értékelések

Honey_Fly 

A zene 10 csillag, Tom Hiddleston 8 csillag, egész jól ment az éneklés az akcentus pedig még jobban. Még Elizabeth Olsennek is adok 7-et. A forgatókönyv viszont sok-sok mínusz. Nem nagyon lehetett volna ettől érdektelenebben megírni egy zenei géniusz tragikus életrajzát. Jóformán semmi személyes infó nincs benne. Hiába jön a szöveg, hogy „A man sings a sad song, he knows it's sad”. Csak mi nem tudtuk meg, hogy miért. Női-férfi szerepek… Áhh, hagyjuk is inkább, nem hergelem fel magam. Az egész film nagyon langyos, csírájában mutatja csak meg azt, hogy Hank Williams már a saját korában mekkora sztár volt. Johnny Cash-t kellett volna inkább idézni, az ő dalában minden benne van.

„The Night Hank Williams Came To Town”

Harry Truman was our president
A coke an burger cost you thirty cents
I was still in love with Mavis Brown
On the night Hank Williams came to town.

„I Love Lucy” debuted on TV
That was one big event we didn't see
'Cause no one stayed at home for miles around
It was the night Hank Williams came to town.

Mama ironed my shirt and daddy let me take the truck
I drove on out to Grapevine and picked old Mavis up
We hit that county line for one quick round
On the night Hank Williams came to town.

A thousand people sweltered in the gym
Then I heard someone whisper; „Hey, that's him”
That's when the crowd let out this deafening sound
It was the night Hank Williams came to town.

On and on he sang into the night
'Jambalaya', 'Cheatin' heart', 'I saw the light'
How'd they get Miss Audrey in that gown
On the night Hank Williams came to town.

Mavis had her picture made with Hank outside his car
She said; „He sure is humble for a Grand Ole Opry Star.”
Mavis said: "Why don't we hang around
It ain't often that Hank Williams comes to town."

While Hank signed his autograph on Beaulah Rice's fan
Mavis got acquainted with the Driftin' Cowboys Band
The effect on all our lives was quite profound
On the night Hank Williams came to town.

Mrs_Stark

Szörnyen untam. Csupán két okom volt megnézni ezt a filmet. Az egyik Elizabeth Olsen, a másik Tom Hiddleston.
Nem vagyok oda az életrajzi filmekért, főleg nem egy olyan emberéért, mint Hank Williams. Az alkoholizmus és a megcsalás nálam nem nyerő, akármilyen tehetséges is az ember.
Mindezek ellenére Elizabeth és Tom is jól játszották a szerepüket, miattuk kap a film 4 csillagot.

1 hozzászólás
barbymalik0112

Nehéz lenne egy ember életét csillagokkal értékelni, és azt hiszem, ez nem is az én reszortom. Tom Hiddleston alakítása ismételten fenomenális volt, teljességgel sikerült átadnia Hank Williamsből áradó fájdalmat és meg nem elégedést, ami miatt össze is szorult a szívem. A dalok még mindig vissza-visszacsengenek a fülemben, nagyon jól megkomponált szerzemények.
Furcsa volt látni a Bosszúállókból ismert Loki és Wanda színészeit egy párként, ezen jót derültem az elején, de ahogyan haladt előre a történet, úgy szorította össze még inkább a szívemet.
Tanulságos történet, ami int az élet védelmére és bemutatja a hírnév árnyoldalát.

Lilinay

Annak ellenére, hogy az ilyen témájú filmek, mennyire nem kötnek le engem, ez egész érdekes volt. Végig tudtam nézni, anélkül (többnyire) hogy bármi mást csináltam volna közben, és ez nálam elég ritka. Bár lehet ehhez hozzátett Tom Hiddleston jelenléte is :D

Brigitta_Palkovics

Hiddleston hozta a szokásos színvonalat, megint elfeledtette velem, hogy angol, és még azt is, hogy Loki… a film viszont vontatott volt, unalmas és nyomasztó is.

Nocharity 

Én ezt rendkívül vontatottnak éreztem… valahogy nem tudott megfogni se a kor szelleme (amiből olyan nagyon sokat nem is próbáltak meg átadni), se a főszereplő személye, hiába játszotta Tom Hiddleston. Úgy látszik egy végtelenül unalmas és szürke forgatókönyvet (vagy életet?) ő sem tud színessé tenni, viszont az tény, hogy inkább bele se merek gondolni, milyen szinten lett volna ez elalvós, ha nem ő lenne Hank. A zenék sem tetszettek különösebben, és Williams halála sem érintett meg, tekintve, hogy nem nagyon erőlködött a történet során azért, hogy bárki szívébe lopja magát. De a nők legalább szépek voltak, Tom meg állati jóképű kalapban meg öltönyben, de ez messze nem elég ahhoz, hogy elvigye a filmet a hátán. Szóval nagyon egyszer nézős.

LeanneIrisPrice 

Nos, erről a filmről nem gondoltam volna, hogy le fog nyűgözni, de így lett. Egy kiváló zenész életét követhetjük végig, hogy hogyan lett sztár, végül pedig hogyan jutott el a halálig.
A zene elképesztő, a negyvenes-ötvenes évek hangulata belengi az egész filmet. Ugyan nem ismerem Hank Williamst, de méltó életrajzi filmet kapott.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján