Larry Crowne (2011) 90

Larry Crowne-t váratlanul kirúgják a munkahelyéről. Hirtelenjében nem tud mit kezdeni a nyakába szakadt tengernyi időjével, a házára felvett kölcsönt viszont fizetnie kell. Miközben egy étteremben vállal munkát, a szomszédja tanácsára és a szebb jövő reményében beiratkozik a főiskolára. Kiderül,… [tovább]

angol
angol · magyar

Szereposztás

Tom HanksLarry Crowne
Julia RobertsMercedes Tainot
Sarah MahoneySamantha
Roxana OrtegaAlvarez
Randall ParkTrainee Wong
Brady RubinDorothy Genkos
Grace GummerNatalie Calimeris
Wilmer ValderramaDell Gordo
Taraji P. HensonB'Ella
Gugu Mbatha-RawTalia

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 55


Kiemelt értékelések

Sicc

Szórakoztató, egyszer nézős film. Semmi szédítő magasság, semmi rémisztő mélység. :)

Dorka 

Larry Crown, vagy Lance Korona.. ha-ha-ha. Milyen stílusos most nézni.
Amúgy sajnos nem egy nagy durranás, hiába a két nagy név. :( Nem igazán éreztem, hogy miért is kellene egymásba szeretniük, hogy is, honnan is jön ez. Ahogy azt sem láttam, miért olyan jó tanár Tainot vagy miért olyan jó tanuló Crowne. Egynek elment, de inkább nem ajánlom, mint ajánlom.

Little_Monster 

Általában nem vagyok oda az ilyen filmekért, de ez nagyon tetszett. A válság éveiben jól nyúlt a témához Tom Hanks, és hozta a tőle elvárható mindig becsületes és végsőkig kitartó, kedves, szerény karaktert. Én nem tudom nem szeretni ezt a figurát. A Julia Roberts által megformált megkeseredett, életunt, de közben nagy tudású és szarkasztikus tanárnő pedig az a típusú karakter, akinek szívesen lennék a barátja. A tanár-diák viszonnyal foglalkozó filmek mindig érdekelnek, még akkor is, ha ebben a könnyed filmben korkülönbségről nincs szó.

walksdowonders 

Kedves… aranyos… de nekem naaagyon lassú. Talán túl nagyok elvárásaim a Tom Hanks nevével fémjelzett filmekkel szemben.
De ez most… nem.

Keikorca

Hát nem egy ütős film, pedig a szereposztás miatt azt vártam…

3 hozzászólás
Kontra_Judit 

Eddig Tom Hanks neve mindig garancia volt egy jó filmre. Ebben az esetben ez most nem volt igaz. Julia Roberts már olyannyira nem szimpatikus, be van skatulyázva ebbe a Pretty Women-es szerepkörbe.
Meg hát valljuk be, az életben nem mindig ilyen happy-n végződnek az állástalanság utáni életek…

Manni

Nem rossz, de nem is egy Tom Hanks-hez méltó film.

Dániel_H 

Egy film a munkanélküliségről, változásról, kényszeredett helyzetekről, csalódásról. Egy film, amelyet még Julia Roberts sem tud jelenlétével elrontani.

Képopera

Elvoltam a történettel, és a képi világ elnyerte a tetszésemet. A film humora is kedves volt, így egy szerintem teljesen megérdemelt hetet kap tőlem.

Timi98 

Tom Hanks rendezte és ő játsza a főszerepet.. Atya ég! Miért nem láttam eddig? :D
Igazából nem nagy tragédia, mert nem egy óriási film, láttam Hankstől milliószor jobbakat is. Viszont. Egyszer-kétszer megnézhető. Kicsit lassan kibontakozó története van, plusz nekem veszt az értékéből, mert nem bírom Julia Robertset túlságosan, még akkor sem ha tehetséges színésznő. Talán túl egyszerű ez a film. Tom Hanks és Rami Malek viszont szórakoztató volt. A film vége azért kárpótol. Asszem megkívántam egy bundáskenyeret :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján