Larry Crowne (2011) 75

Larry Crowne-t váratlanul kirúgják a munkahelyéről. Hirtelenjében nem tud mit kezdeni a nyakába szakadt tengernyi időjével, a házára felvett kölcsönt viszont fizetnie kell. Miközben egy étteremben vállal munkát, a szomszédja tanácsára és a szebb jövő reményében beiratkozik a főiskolára. Kiderül,… [tovább]

angol

Szereposztás

Tom HanksLarry Crowne
Julia RobertsMercedes Tainot
Sarah MahoneySamantha
Roxana OrtegaAlvarez
Randall ParkTrainee Wong
Brady RubinDorothy Genkos
Grace GummerNatalie Calimeris
Wilmer ValderramaDell Gordo
Taraji P. HensonB'Ella
Gugu Mbatha-RawTalia

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 56


Kiemelt értékelések

Sicc

Szórakoztató, egyszer nézős film. Semmi szédítő magasság, semmi rémisztő mélység. :)

walksdowonders 

Kedves… aranyos… de nekem naaagyon lassú. Talán túl nagyok elvárásaim a Tom Hanks nevével fémjelzett filmekkel szemben.
De ez most… nem.

Little_Monster 

Általában nem vagyok oda az ilyen filmekért, de ez nagyon tetszett. A válság éveiben jól nyúlt a témához Tom Hanks, és hozta a tőle elvárható mindig becsületes és végsőkig kitartó, kedves, szerény karaktert. Én nem tudom nem szeretni ezt a figurát. A Julia Roberts által megformált megkeseredett, életunt, de közben nagy tudású és szarkasztikus tanárnő pedig az a típusú karakter, akinek szívesen lennék a barátja. A tanár-diák viszonnyal foglalkozó filmek mindig érdekelnek, még akkor is, ha ebben a könnyed filmben korkülönbségről nincs szó.

Kontra_Judit 

Eddig Tom Hanks neve mindig garancia volt egy jó filmre. Ebben az esetben ez most nem volt igaz. Julia Roberts már olyannyira nem szimpatikus, be van skatulyázva ebbe a Pretty Women-es szerepkörbe.
Meg hát valljuk be, az életben nem mindig ilyen happy-n végződnek az állástalanság utáni életek…

Manni

Nem rossz, de nem is egy Tom Hanks-hez méltó film.

Dániel_H 

Egy film a munkanélküliségről, változásról, kényszeredett helyzetekről, csalódásról. Egy film, amelyet még Julia Roberts sem tud jelenlétével elrontani.

Képopera

Elvoltam a történettel, és a képi világ elnyerte a tetszésemet. A film humora is kedves volt, így egy szerintem teljesen megérdemelt hetet kap tőlem.

Rebane 

Nagyon jók a színészek benne, de ez egy rettenetesen unalmas történet…

Timi98 

Tom Hanks rendezte és ő játsza a főszerepet.. Atya ég! Miért nem láttam eddig? :D
Igazából nem nagy tragédia, mert nem egy óriási film, láttam Hankstől milliószor jobbakat is. Viszont. Egyszer-kétszer megnézhető. Kicsit lassan kibontakozó története van, plusz nekem veszt az értékéből, mert nem bírom Julia Robertset túlságosan, még akkor sem ha tehetséges színésznő. Talán túl egyszerű ez a film. Tom Hanks és Rami Malek viszont szórakoztató volt. A film vége azért kárpótol. Asszem megkívántam egy bundáskenyeret :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján