Lány a parkban (2007) 11

The Girl in the Park
110' · amerikai · dráma

Julia (Sigourney Weaver) képtelen feldolgozni, hogy 15 évvel korábban a játszótérről eltűnt 3 éves kislánya, míg ő egy pillanatra elfordult. Férjétől elvált, fia sorsa sem érdekli, csak az a pillanat jár az eszében, amikor a kislánynak nyoma veszett. Egy napon véletlenül meglát egy fiatal nőt,… [tovább]

Angol

Képek 5

Szereposztás

Sigourney WeaverJulia
Kate BosworthLouise
Alessandro NivolaChris
Keri RussellCeleste

Kedvencelte 1

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

Chriss 

No végre sikerült megnéznem ezt a filmet is. :) Sigourney a kisujjából kirázta Julia szerepét. Át tudtam érezni, egy ilyen tragédiából nem lehet csak úgy kigyógyulni. A ragaszkodása Louise-hoz egy részről érthető, más részről már kicsit pszichológiai eset. Kate Bosworth is jól hozta a karaktert, de maga a szerep nem volt szimpatikus. Louise-t néhányszor szívesen felpofoztam volna, hogy lehet ekkora tapló. Jól bemutatja a film, hogy egy családi tragédia után milyen könnyen széthullik a család, és maga az ember is.

christine

Elképesztően kidolgozatlannak érzem, viszont egy nagyon jó alapötlettel rendelkezik, amivel baromira lehetett volna dolgozni. A szereplők is okésak voltak, a cselekmény menete is többnyire rendben volt, ha a főbb mozzanatokat vesszük, viszont a legfontosabb apróságok alig kaptak hangot, és emiatt egész végig összeráncolt homlokkal bámultam a képernyőt. Kevés. Jó, de kevés.


Hasonló filmek címkék alapján