Klondike (2014–2014) 9

A Discovery Channel első fikciós sorozata Charlotte Gray könyvén alapul, amely az alaszkai Klondike terület aranyásóiról szól. A szerzőnő történetében hat idegen küzd a túlélésért és keresi a gazdagságot a távoli Klondike egy kis határvárosában. Nyomon követhetjük a két gyerekkori jó barát, Bill… [tovább]

angol

Szereposztás

Richard MaddenBill Haskell
Tim RothA gróf
Ian HartSoapy Smith
Marton CsokasThe Superintendent
Sam ShepardFather Judge
Abbie CornishBelinda Mulrooney
Greg LawsonGoodman
Conor LeslieSabine
Tim Blake NelsonMeeker
Johnny SimmonsJack London

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

Sydney 

Nagyon tetszett a sorozat, habár a kevesebb talán több lett volna ebben az esetben. A 6 részt kicsit soknak éreztem. Érdekes és ugyanakkor néha rettenetes is, hogy mi mindenre képes az ember a kis sárga kövecskéért.

L_Reggie 

Az aranyásós sztorik, és az ilyen hideg helyek mint Kanada vagy Alaszka közel állnak hozzám, nem kis rész Jack London történetei miatt. Úgyhogy külön jó pont hogy ő maga is benne volt a sorozatban. A Klondike jól szemlélteti milyen egy aranyásónak, főleg ha zöldfülű, az élete fenn a vadonban. Ennyire távol a civilizációtól, várható volt hogy baj lesz, és lett is. A ki lesz a gyilkos, lesz-e arany, Bill-nek kell-e ölnie kérdések jól fenn tartják a fezsültséget, és a néző kíváncsian várja mi lesz. Közben a mellékszálak és szereplők árnyalják a történetet, volt ami jobban tetszett, mint a másik. Például a pap szimpatikus volt, és jól bemutatták őt is. De például a „főgonosz”-nak, A grófnak nem volt semmi szerepe. Ha nincs a sorozatban, akkor is majdnem ugyanúgy haladnának az események. Pedig szeretem Tim Roth-ot. Richard Madden remek színész, és még itt, egy kisebb szerepben is bizonyítja ezt.


Hasonló filmek címkék alapján