Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

monokrom22 

A kísértő múlt egy érdekes film.. Technikailag nem igazán lehet belekötni, kivéve talán a zenét és annak használatát, a két főszereplő is ügyes, bár egyértelmű, hogy melyik a jobb. Horrornak viszont kevéske mind ijesztegetés, mind atmoszféra szempontjából, inkább misztikus thriller. a cselekmény rohan, a karakterek nincsenek jól kibontva, a lezárás pedig több kérdést hagy maga után, mint amennyit megválaszol. Lehetséges, hogy egy újranézés magyarázatot nyújtana sok mindenre, de ez még megfontolandó.

Near 

Wow.
Valahogy végig a Kubrick féle Ragyogás pörgött a fejemben. Pontosan azt a nem-történik-semmi-de-nyomaszt hangulatot keltette.
Persze nem olyan tökéletes és nem is lesz legendás, de azért no. Bőven megérte megnézni.

Destiny

Vegyük az összes új-házba-költözünk-gyerekkel-jaj-szellemek klisét, adjunk hozzá egy Amanda Seyfried-kaliberű színészt és hangulatos atmoszférát… és akkor vegyük el belőle az izgalmas jeleneteket, a WTF-pillanatokat, és a mi-az-isten-történik-itt érzést, mi marad? Igen, egy teljesen érdektelen film, ahol kb. az első 20 percben(?) kiderül, hogy a szellemek amúgy a jófiúk és az igazi veszély máshol leselkedik… spoiler Hogy van-e ennek a filmnek bármi létjogosultsága 2021-ben? Nem igazán. Érdemes-e megnézni? Csak ha kimondottan nagy Amanda Seyfried fan vagy, mert más értékelhető pontja nem nagyon van a filmnek. Ó, ja, de! Natalia Dyer, őt még szeretjük, bár sok szerepe nincs. :D

lettielena

Jól építkezett, érdekesen alakult a sztori, spoiler

iamwiki 

Wow, hát ez izgalmas volt. Az elején voltak kételyeim és plusz hozzá kell tenni, hogy nem szeretem az ijesztős filmeket, de aztán annyira jó volt és érdekes. Nem várt vége lett, de tetszett. Öülök, hogy megnéztem.
Kicsit olyan Rebecca feelinges.


Hasonló filmek címkék alapján