Várólistára tette 55


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez botrányosan borzalmas. Egy nagy rakás híg f.s. kib.szottul sz.r, és még fokozhatnám, hogy mennyire egy pocsék film. XD Köszi @Keiran_Rowley ezt a filmet, de ez annyira, de annyira pocsék, hogy én a film negyedétől már halálra untam magam, sőt már alig vártam a végét, mert ez pusztító. Idegőrlő, idegesítő, és totál frusztráló. XD A szereplők egytől egyig pocsék, spoiler Jóformán sehová sem fut ki a sztori, a jump scare-k kész vicc, de komolyan. XD Nem ijesztőek egyáltalán, inkább csak sárga paca, ami átfolyik a helyről egyik oldaláról a másikra, és vibráló fények, ó de para. XD Ugyanmár. Ennél többet is ki lehetett volna hozni ebből a f.sból. spoiler Na az kicsit ütött a filmen, de a többi, szánalmas. XD Csak a kis csajt sajnálom, hogy belekeverték ebbe, jóformán semmi lényeges szerepe nem volt, csak a felnőttek marháskodtak. A vége? Pedig a legrosszabb befejezés, amit idáig láttam. Ez kész vicc, nem horror, nem thriller, nem dráma, nem ijesztő, nem félelmetes. Inkább vontatott, nagyon lassú, egyhangú híg f.s, mert az. XD

24 hozzászólás
Nihilchan 

George megdöbbentően undorító karakter volt, de igazság szerint én Catherine-t sem kedveltem. A történet nem lenne rossz, de bőven túlgondolt és nem jól alkalmazza a misztikumot. A hangulata rendben van és bár a cselekmény fő fordulata nagyon korán egyértelművé válik, tartogat azért meglepetéseket. A vége azonban a borzalom határát súrolja, még nézni is kellemetlen volt.

blackbeakwitch 

Amanda, the things I do for you…
Bíztam benne, hogy tetszeni fog, de csalódás volt, kár érte. Túl hosszú, lassú, vontatott és alig értettem valamit belőle, a vége meg wtf. Sok kérdést hagyott bennem, az egész film egy nagy kérdőjel nekem. Hangulat, atmoszféra viszont csillagos ötös.
Szerintem a közelében sincs a horrornak, inkább misztikus pszichothriller.

UViki 

Lassú lefolyású, néhol megterhelő és fárasztó, mégis tetszett.
Catherine az elejétől nagyon szimpatikus volt, sajnálom, hogy ilyen sorsra jutott.
George alapvetően tipikusan az az ember, aki ha nem éri el a célját – másokon keresztül gázolva – , akkor akár ölni is képes. spoiler
Inkább drámai hangvételű mintsem horror, de érzékelhető a feszültség, nagyon hatni akart a lelkemre.
Ajánlom, egy esélyt nagyon érdemel, bár egyáltalán nem erre számítottam.

Keiran_Rowley

Az utolsó 10 percig marhára élveztem… aztán már mintha egy totál másik filmet néztem volna. Rég láttam ekkora $@!#% befejezést. :-/

10 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Valahogy nem az igazi. Csupán két órás a film de egy óra után már azt hittem két napja nézem. Iszonyat lassú és tényleg ahogy előttem is írták túl sok dolgot vittek bele de semmivel nem foglalkoztak igazán. spoiler Egyébként jó sztori lett volna de tényleg túl sok mellék szálat vittek bele, amivel csesztek foglalkozni és így csak idegesítőbb lett, mintsem érdekes és jó. Az utolsó 10-20p volt izgalmas és vége is lett. Borzasztó.

monokrom22 

A kísértő múlt egy érdekes film.. Technikailag nem igazán lehet belekötni, kivéve talán a zenét és annak használatát, a két főszereplő is ügyes, bár egyértelmű, hogy melyik a jobb. Horrornak viszont kevéske mind ijesztegetés, mind atmoszféra szempontjából, inkább misztikus thriller. a cselekmény rohan, a karakterek nincsenek jól kibontva, a lezárás pedig több kérdést hagy maga után, mint amennyit megválaszol. Lehetséges, hogy egy újranézés magyarázatot nyújtana sok mindenre, de ez még megfontolandó.

Near 

Wow.
Valahogy végig a Kubrick féle Ragyogás pörgött a fejemben. Pontosan azt a nem-történik-semmi-de-nyomaszt hangulatot keltette.
Persze nem olyan tökéletes és nem is lesz legendás, de azért no. Bőven megérte megnézni.

Kincsanna 

Ez szerintem egy tök átlagos film, jobbat érdemelne 59%-os értékelésnél.
Egy csomó mindennel volt bajom benne, de amit az értékelésekben a legfőbb kritikaként jelenik meg, hogy túl sok a mellékszál és ezek nincsenek teljesen kibontva – na ez pont nem zavart. Sőt. Kifejezetten élveztem, hogy nincs minden a számba rágva.

iamwiki 

Wow, hát ez izgalmas volt. Az elején voltak kételyeim és plusz hozzá kell tenni, hogy nem szeretem az ijesztős filmeket, de aztán annyira jó volt és érdekes. Nem várt vége lett, de tetszett. Öülök, hogy megnéztem.
Kicsit olyan Rebecca feelinges.


Hasonló filmek címkék alapján