Kedvencelte 1

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

kkata76 

Nem tetszett az egyik mellékszereplő, különben repülne a tíz csillag. Rekord idő alatt végeztem a sorozattal: nagyon jó volt. A főszereplő színésznő előtt le a kalappal; egy ikerpárt alakít, akiknek teljesen eltérő az egyénisége, mindkét férfi főszereplő is tetszett, különösen Thagoon Karnthip. Ez volt vele a második sorozatom, remélhetőleg kap még sok-sok főszerepet.
A történet csavaros volt, a cselekmény izgalmas. Hasonló volt a fölépítése a klasszikus krimihez (az Agatha Christie-félére gondolok): történik egy eset, miután nyomozásba kezd két-három szereplő a saját szakállára, és sorra veszik a gyanúsítottak névsorát. Igen hosszú a lista, mert saját magukon kívül mindenki gyanús. Néhány részenként, miután megint történt valami, újra sorra veszik a neveket, szép lassan kizárnak embereket, szövetségeseket is szereznek, míg végül már csak pár név marad, de azt, hogy valójában ki a gyilkos, csak az utolsó előtti részben tudjuk meg.
Közben pedig újabb gyilkosságok illetve gyilkossági kísérletek történnek, szövődnek a szerelmi szálak, hogy az utolsó részben végre minden a helyére kerüljön.
Szeretem a krimit, ez itt thrilleresen volt tálalva (a mai kor embere lehet, hogy unná a klasszikus fajtát akció nélkül), valamint remek humorral: tökéletesen megfért egymással a három műfaj, nagyon eltalálták, hogy mikor melyikből mennyi kell, hogy ne billenjen egyik irányba se a mérleg.
Ezt a sorozatot is nagyon tudom ajánlani, nem fogtok csalódni benne.

3 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján