Kétéjszakás kaland (2014) 159

Two Night Stand
86' · amerikai · romantikus, vígjáték 16

Egy kötődés nélküli egyéjszakás kaland a huszonéves New York-i Megan és Alec számára katasztrófával felérő fordulatot vesz másnap reggel, amikor egy hatalmas hóvihar megbénítja a várost. Csapdába esnek Alec szűk brooklyni lakásában, ahol kénytelenek egy tipikus egyéjszakás kaland határain túl is… [tovább]

magyar

Képek 3

Szereposztás

Miles TellerAlec
Analeigh TiptonMegan
Jessica SzohrFaiza
Leven RambinDaisy
Scott MescudiCedric
Kellyn LindsayBecca
Berto ColonBouncer
Josh SalatinChris

Kedvencelte 33

Várólistára tette 114


Kiemelt értékelések

Charityy 

Wow!
Sokkal rosszabbra számítottam, olyan tipikus amerikai szarra de nagyon tetszett.
A szereplök között müködött a kémia és jó poénok is voltak. Aranyos :)

Levi 

Eredetileg nem akartam megnézni…
De a kutya úristenit!!! Ez a film király volt! Aranyos, a karakterek valódiak… meg egy csomó kritikus blabla, nem ez a lényeg.
Az egész egy olyan gondolkodásmódra épült fel, ami nem a tipikus Hollywoodi. Az életről, a kapcsolatról, a munkáról alkotott képe számomra azt mutatja, hogy talán nincs minden veszve… és az üzenete remélem célba talál.

Bár egyszerű módon, csupán két nap alatt, de bemutatja, hogy egy kapcsolat bizony nem olyan, mint az amerikai filmekben. Tanulni kell, alkalmazkodni és bizony össze kell csiszolódni.
„Igazi” akkor lesz valakiből, ha azzá tesszük és vele magunkat is.
A munkáról kifejtett véleményétől leesett az állam. Az anyaság és hogy lány az szeretne lenni, nem orvos… :O elképesztő.
Én nem is tudom, másodszorra nézem, de azt hiszem megérett egy harmadik, valamint egy komolyabb elemző karc.

eNNBeus 

Ha pasi lennék ezt a csajt olyan két lábbal rúgnám ki a hóba megfagyni hogy arról koldulna. Igazi idegesítő picsa, semmi de semmi nem volt benne amit meg lehetett volna kedvelni, és emiatt a fiú is -annak ellenére hogy volt némi humora- unszimpatikussá vált. Az nem lehet hogy valakinek EZ a lány tetszik és még át is megy kiskutyába???? 'pont a lakásnak, 1pont a másik párnak, ők legalább tették a dolgukat :))))

3 hozzászólás
christine 

Aranyos film, a szereplők is passzolnak, és a cselekmény sem rugaszkodik el annyira a valóságtól. Ajánlós, de nem hagy maga után mély nyomot.

Alexandra

Az elején kicsit túllendülve azt hittem, gondunk lesz egymással, de aztán: „Hű, ez jóóó!”
Nem igazán bírom Miles Tellert, de nem is kifejezetten ellenszenves, inkább olyan semmilyen, ezért egy darabig úgy gondoltam, találhattak volna mást a szerepre, de végül megbarátkoztam vele. Azt hiszem, ez egy újranézős film.

3 hozzászólás
NinaAva

Bemelegítés szilveszterre. Én is azt akarom, hogy valaki akár börtönbe is juttasson szilveszterkor, csak hogy megtaláljon.
Imádom ezt a filmet, és nem tudom, hogy mit mondhatnék még róla!!! :)

MHAlexa 

Ez csúcs szuper volt. Nagyon bejött. Annyira romantikus és vicces és…. romantikus. Imádom!

nattyreach

Ez nagyon aranyos volt. Meg flúgos. De főleg aranyos. :)

Mivel imádom a bizarr helyzeteket és a hülyéskedést, és ebből volt bőven, plusz a főszereplők kémiája is működni látszott, több nem is kellett egy kellemes kis filmhez. spoiler

Peter_Kaszas

Nos, ez az a film, amire azt mondom, hogy egy Amerikai kamillának indul, végül egy vagány, szórakoztató, és sok belső mondandóval megáldott szórakoztató filmecske. Érdemes megnézni, de tényleg! Semmi extra fimes jelenet, semmi extra szöveg, még a történetet sem mondanám kimagaslónak, de összességében, minden benne van, ami kell. Szerintem mindenki életében felmerülő kérdéseket boncsolgat, és bár a vége tipikus rózsaszín pöttyös, mézes-mázas amerika csöpögés, de még ez sem tudja beárnyékolni a filmet. Egyszerűen ajánlott!


Népszerű idézetek

A_albiel

Alec: Are you kidding me? This is the best idea I've ever had!
Megan: That's so sad.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján