Kéjlak (2010) 14

Adva van öt barát – mindegyik házasember –, akik egy elegáns padlásszobán osztoznak, ahová felviszik a szeretőiket. Egy nap fiatal nő holttestét találják a padlásszobában. Az öt férfi egymást kezdi gyanúsítani, és hamarosan kiderül, hogy sokkal kevesebbet tudnak egymásról, mint azt korábban… [tovább]

holland

Szereposztás

Fedja van HuetBart Fenneker
Barry AtsmaMatthias Stevens
Jeroen van KoningsbruggeWillem van Eijk
Gijs NaberRobert Hartman
Marwan KenzariTom Fenneker
Anna DrijverAnn Marai
Sallie HarmsenSarah Lunter
Kim van KootenNathalie Stevens
Lies VisschedijkAnnette van Eijk
Hadewych MinisEva Fenneker

További szereplők

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Rekuuu663

Amolyan jó volt egyszer, de úgy langyos az egész. Viszont a csavarok valahogy megmentették, ezért kaphatott 7 csillagot.

Chris90 

Évekkel ezelőtt láttam már a 2014-es, amerikai remake verziót, akkoriban inkább csalódásnak tűnt, de gondoltam, adok még egy esélyt a sztorinak, csak most az eredetit veszem alapul. Aztán véletlenül összekevertem, és kiderült, hogy most sem az original verziót sikerült megnéznem, de annyi baj legyen. Igazság szerint nem tudom azt mondani, hogy jobban tetszett, mint az amerikai, mert már nem elékszem annyira, hogy legyen összehasonlítási alapom. Viszont nem untam annyira ezt a filmet, mint amennyire emlékeztem, és a vége igaz, hogy tele van csavarral, sőt, igazából kissé már túlzásba is estek, ennek ellenére, ez a verzió sokkal kellemesebb emlékkel él bennem. Egy év múlva pedig megnézem majd az eredetit, és akkor már tényleg azt.


Hasonló filmek címkék alapján