Kedvencelte 1

Várólistára tette 66


Kiemelt értékelések

Kiskakukk 

Végre egy igazán friss, formabontó, izgalmas akciófi-

Ja, mégsem.

Teljesen kiszámítható, csilli-villi környezetben játszódó bosszúhadjárat, amivel a legnagyobb baj az (a gagyi japán zenéken kívül), hogy baromi unalmas. Persze fröcsög a vér, de ez nekem kevés. Hol vannak a jó történetek? A jó hangulat?

Sajnos csak időpocsékolás.

FélszipókásŐsmoly 

A hangulatot, stílust szerintem meglepően jól elkapták (rózsaszínneon-autó, macska a háztetőn, meg a végén a leszámolás, idétlen zenék), MEW-nek is jól állt a szerep. Miatta már megérte megnézni. Az egész filmről valahogy KisDög abszurd jelenete jutott eszembe a Kick/Ass-ből. Egyébként meg semmi különöset nem nyújt, nincs igazán íve, a nagy fordulatot az elejétől lehetett sejteni.

E_W

Tetszett is meg nem is. A film atmoszférája nagyon el lett találva, egyből beszippantott a japán, neonfényes alvilági hangulat. Kate karaktere szerintem baromi menő, és a bunyós jelenetek iszonyat jól lettek kivitelezve spoiler, de maga a sztori nem egy nagy durranás, már az elejétől fogva tudjuk, hogy spoiler. Minusz pontok: a japán kiscsajtól falra másztam, és nem bírtam követni, hogy ki kinek a kicsodája…

lakatoszoltan01 

Egyetértek az elégedetlenkedőkkel: a japó csajszi idegesítő, a lassú jelenetek tényleg lassúak, a sztori kiszámítható és helyenként értelmetlen. A főszereplő egy tökös csaj, a hirci-harci nagyon ott van, a véres jelenetek valóban életszagúak.
Ahogy a plakáton is jól látszik, próbál a ’80-90-es évek akciófilmjeire hajazni. Félig sikerül is, de a másik fele hiányzik. Kevés a humor benne, és így nem lesznek szerethetők a szereplők. Hiába puffogtat le keménycsaj Kate mindenkit, aki ferde szemmel néz rá, attól még nem igazán drukkolok neki, mert csak egy bérgyilkos bosszúállása az egész. Se tét, se morál.
Szóval egyszernézős-elfelejtős.


Hasonló filmek címkék alapján