Kaleido Star (Kaleido Star 1.) (2003–2004) 133

Naegino Sora egy japán származású lány, aki tehetséges akrobata és már gyermekkorában megbabonázta a Kaleido Színpad világa. Tizenhat évesen Japánból az Egyesült Államokba utazik, hogy valóra váltsa gyermekkori álmát, és a Kaleido Társulat legjobb akrobatájává váljon. Azonban már a legelején… [tovább]

Képek 31

Szereposztás

Hirohashi RyoSora Naegino (hang)
Nishimura ChinamiMia Guillem (hang)
Watanabe AkenoAnna Heart (hang)
Shimono HiroKen Robbins (hang)
Koyasu TakehitoFantom (hang)
Ohara SayakaLayla Hamilton (hang)
Hisakawa AyaSarah Dupont (hang)
Fujiwara KeijiKalos Eido (hang)
Chiba SusumuYuri Killian (hang)
Sakurai TakahiroLeon Oswald

További szereplők

Kedvencelte 88

Várólistára tette 63


Kiemelt értékelések

Lexy

Fantasztikus anime! Számtalanszor végignéztem már, azonban soha nem veszít a varázsából. Még felnőtt fejjel is ugyanúgy tudom élvezni, mint gyerekként. Lélegzetelállító látványt nyújt és a története sem mindennapi. Csakis ajnározni tudom. <3

1 hozzászólás
Chriss 

Most úgy hirtelen nem is tudom, mit írjak, annyira sokat adott ez a sorozat. Úgy is mondhatnám, hogy felszabadította a lelkemet. :) Nagyon jól esett végignézni a Kaleido Star történeteit. Sora és Layla karaktere magával ragadó. Annyi bennük az emberség, csak mindketten máshogy mutatják ki. Minden szereplő ad valamit a nézőnek, amivel több lehet vagy jobb. Megnyit egy ajtót egy olyan világ felé, mely az álmunk eléréséhez vezet. Igen! Azokat sohasem szabad feladni. Még ha néha kemény is a küzdelem, ha tiszta szívvel csinálod, végül sikerrel jársz. :) Én ajánlom mindenkinek, mert valóban szívhez szóló, tanulságos és barátságos mese arról, hogy sose adjuk fel az álmainkat. Bármilyen mélységből képesek vagyunk visszatérni. Mindenki megtalálhatja a maga Főnixét. :)
Végre befejeztem blogbejegyzésemet. Hosszú lett és sokáig tartott, de én élveztem :)
https://angeslwords.blogspot.com/2019/05/kaleido-star.html spoiler

Lili98

Az egyetlen anime,amit végig néztem és imádtam. Hiányzik ez is nagyon.:(

Negative_Singularity

Nem vagyok oda az efféle rajzfilmekért, de ez valamit nagyon megfogott bennem, többször is végignéztem a sorozatot anno, és még ma is nagy kedvem lenne hozzá – valószínűleg hamarosan újraélem vele a gyerek- és tinédzserkoromat :)

Nem tudom, honnan ez a nagy szerelem, de imádom.

1 hozzászólás
Skeletrino

Annyira, de annyira …. babás, olyan rózsaszín, a végletekig mézes-mázos, mégis eszméletlenül egyben van. Tíz csillag, piros szivecske. Soha nem gondoltam volna, hogy az én ízlésem mellett majd ezt mondom (az első évadot megnézve), de ez van: imádtam!

5 hozzászólás
ClaudynWolf

Uramisten! Még akkor láttam mikor a TV-be ment nagy csodálattal néztem mindig,régi anime de örök kedvenc *-*

MewIchigo_Fan_Daniel 

„Ahol az álom véget ér, ott kezdődik a valóság.”
:'( :'(
https://imgur.com/VExTZic
Nem akarom, hogy vége legyen. Jó… tudom. Van még 3 kiegészítő rész. De a történetnek akkor is vége van és nem láthatjuk tovább a történéseket. :'(
Csak ismételni tudom önmagam és igen, lehet, hogy elfogult vagyok mert a kedvenc animéim egyikéről van szó, ami dobogós helyen van… de akkor is: ZSENIÁLIS.
Az utolsó műsort, illetve az „Angyalok tánca” utáni jelenetet -szégyen, nem szégyen- konkrétan végig bőgtem.
Nem szoktak megszemélyesíteni egy anime karaktert spoiler, de én büszke vagyok arra, hogy Sora „barátja” lehetek és mindig mellettem van. A jóságot és a szeretetet ami benne él, kérdés nélkül átadja bárkinek, akinek szüksége van rá.
Nagyon fog hiányozni ez a lány. :'( :”) Illetve az egész anime történetestül, grafikástul, karakterestül, mindenestül. :')

Az 53. és 54.rész után:
Ismét vége… és ismét nagyon, de nagyon hiányozni fognak nekem mindannyian. Ezt a részt sem lehetett kibírni az elejtett könnycseppek nélkül, de nem is bánom. Régen én is olyan voltam mint Layla: Elfojtottam az érzelmeimet és nem mutattam ki senkinek. Semmilyen fajta érzelmet. Se örömöt… se szomorúságot. És ez lett a vesztem.
De Layla legalább időben felismerte a dolgot és teljesen feloldódott egy s más történés hatására. :')
„Helyet kellett csinálnom a mostani álmomnak… Az pedig… ITT áll előttem!” – Ken Robins 54. rész. :) Ez egy gyönyörű „vallomás” volt, még ha nem is erre a romantikus szálra ment rá, aki írta a szöveget.

Kemiviki 

Kikapcsolódásnak egy tökéletes anime. Nincsenek nagy fordulatok, az ember előre sejti mi fog történni, de ennek ellenére leköti az figyelmet és kikapcsol.

Andro 

Egyszer végignézhető, aranyos, néhol még tanulságos is. De én sokszor a falra tudtam volna mászni a szereplőktől. Azért annyira nem nagy durranás, a vége meg túlidealizált.


Népszerű idézetek

Juca

Csak egy démon csalhatja elő az igazi angyalt.

Chriss 

A Főnix madár nem egy egyszerű csoda, hanem egy álom, amely bennünk él. Újra és újra eltűnik, hogy aztán újra és újra feltámadjon. És annál szebben ragyog, minél többször hamvad el. Minden visszatéréssel egyre hatalmasabb lesz. Ezért olyan, mint egy álom.

Sunshine 

– Az életben nem könnyű erősnek lenni. Megbirkózni a bizonytalansággal nagyon nehéz dolog.

Chriss 

A töretlen bizalom az egyetlen dolog az életben, amit a félelem nem tud legyőzni.

Tini_98

Ahol az álom véget ér, ott kezdődik a valóság.

Kemiviki 

Kalos: Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan csak azért fognak jönni az emberek, hogy őt láthassák.

1. évad 1. rész – Baljós kezdet
MewIchigo_Fan_Daniel 

Helyet kellett csinálnom a mostani álmomnak… Az pedig… ITT áll előttem! – Ken Robins

Strawberry_muffin_crumbs 

Én azt mondanám, hogy lehetetlen úton megy. És mivel lehetetlen, egyedül kell haladnia. Vagy győzelemmel végződik, vagy bukással.

Kemiviki 

Fantom: A töretlen bizalom az egyetlen dolog az életben, amit a félelem nem tud legyőzni. Erről szól a legendás ugrás.

1. évad 26. rész – A nagy attrakció

Folytatása

Összehasonlítás

Kaleido Star


Hasonló filmek címkék alapján