Juno (2007) 250

8 díj · 16 jelölés

Juno csinos, okos tinilány, akinek váratlanul mégis azzal kell szembesülnie, hogy osztálytársával, Bleekerrel egy túl jól sikerült éjszakán szimpla hülyeségnél sokkal többet csináltak. Az anyai örömök elé néző lány barátnője, Leah segítségével nevelőszülőket keres és talál a születendő kicsinek.… [tovább]

angol

Képek 11

Szereposztás

Elliot PageJuno MacGuff
Michael CeraPaulie Bleeker
Jennifer GarnerVanessa Loring
Jason BatemanMark Loring
Allison JanneyBren MacGuff
J. K. SimmonsMac MacGuff
Olivia ThirlbyLeah
Rainn WilsonRollo
Emily PerkinsPunk recepciós
Eileen PeddeGerta Rauss

További szereplők

Kedvencelte 36

Várólistára tette 141


Kiemelt értékelések

Lexy

Ez most telitalálat volt! Jólesett a lelkemnek ez a helyes történet, szívesen elnézegettem volna még egy darabig. :) Annyira a helyén volt minden, a szereplők, a humor, a zenék. Ó, igen, imádtam a soundtracket! Szinte sose figyelek fel a filmekben elhangzó számokra, de itt annyira fülbemászó dalok voltak, hogy azóta is azokat hallgatom. :) Minden karaktert szerettem, Juno családja imádnivaló, Ellen Page bűbájos tinit játszott, hozzá hasonlóan pedig Bleeker is aranyos volt, bár jó lett volna őt egy kicsit jobban megismerni.
Igazán kellemes kikapcsolódást nyújtott, nem számított ilyen jó filmre, meglepett! :)

Nihilchan 

Azt leszámítva, hogy Juno miatt folyamatosan felment a vérnyomásom, tetszett a film. Ez főleg a hangulatának, a zenéjének és Jennifer Garnernek köszönhető. A témája miatt valószínűleg megmarad majd a fejemben a történet, de elég volt ezt egyszer látni.

1 hozzászólás
Izolda 

All I want is you
Will you be my bride
Take me by the hand
And stay by my side.
All I want is you
Will you stay with me
Hold me in your arms
And sway me like a sea.

Ezt még mindig tudom fejből. Ennyi.

Zahra 

Igazán bájos film, nagyon bírtam Juno személyiségét és humorát. A soundtrack iszonyatosan jó!
Amit hiánynak rónék fel az az, hogy eléggé könnyedén vette a témát és Juno-t egyáltalán nem viselte meg a terhesség, semmi változást nem láttunk azon kívül, hogy nőtt a hasa.
Aminek kifejezetten örülök – a zenéken kívül –, hogy nem hozták össze spoiler. Azon eléggé kiakadtam volna a korkülönbség miatt.

Londonna 

Ezt a ****t, már bocsánat. Most sajnálnom kellene ezt a két hülyét? Egyrészt csak felemelte a vérnyomásomat a mérhetetlen ostobaság, másrészt akkora nyál ez a sztori / a „bölcsességek”, és a végkicsengés… Viszont legalább Jennifer Garner pasija spoiler. Ő egyedül kapja a 4 csillagot. :D

BeL1eVe 

A baromi jó feel-good hangulata mellett, igencsak komoly témákba nyúl bele, mint a szülői felelősségvállalás, az ezzel járó, életszerűen előadott erkölcsi dilemmák, párkapcsolati döntések. Mindezt egy tinédzser karakter köré építve, akit az akkori Ellen Page kiválóan hoz.

Dorka 

Na szóval… (már most jobban állok a bakancslistás kihívással, mint tavaly, mert ez már a második filmem róla! :D)
Régóta váratott már ez a film magára, és igazából örülök, hogy most néztem meg, a második babámat várva. Összességében tetszett, jól esett nézni, és vártam, hogy folytassam (mert persze több részletben tudtam csak megnézni, mert lebetegedett a család és menni kellett). A zenéjét mindenki dicséri, de bevallom, nekem ez nem ragadt meg a fejemben. Más pozitívum viszont: a szereplők, kb. az összes. Még Steve is a bánatos szemeivel, mikor spoiler. De Leah-t kifejezetten bírtam pl. :) Jennifer Gardner pedig itt is egyszerűen imádnivaló volt! De nem olyan sziruposan, hanem tényleg szerethetően, melegséggel teli jelenség volt. Mark volt talán az egyetlen billegős szereplő.
A szereplőkön túl a hangulat, a történetvezetés, nagyon hálás vagyok azért, hogy spoiler.
Amiért nálam nem kap többet 7 csillagnál, az az, hogy nekem ez így nem kerek, nem teljesen hiteles. spoiler
Beszélgetésindítónak jó, de azért a mélyebb lélektani dolgokat (és nem utolsó sorban fizikai változásokat! Mert azzal is bőségesen jár a terhesség és a szülés) pótolni kell, ha kamaszoknak szánjuk.

7 hozzászólás
fanta98

Egész jó volt. A téma, a megvalósítás, a zenék, a karakterek. Bleekert egy kicsit jobban meg akartam volna ismerni, ezért a mínusz csillag.

Zakuro 

Mai szemmel nézve már ez sem ugyanaz, mint mikor én is tizenhat voltam, de továbbra is érdekes filmnek tartom. Emlékszem, annak idején sokat gondolkodtam azon, Juno helyében én mit tennék – és nem találtam rá választ…

brena 

Barátnőm nyúzott hogy nézzem meg mert annyira de annyira jó film…nos azóta nem igazán hallgatok rá..nem jött be ez nekem…untam…

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Ellen_Ripley

Look, in my opinion, the best thing you can do is find a person who loves you for exactly what you are. Good mood, bad mood, ugly, pretty, handsome, what have you, the right person is still going to think the sun shines out your ass. That's the kind of person that's worth sticking with.

marta_melyi

Csak akkor tűnik fel, mennyire szeretek otthon lenni, ha egy darabig máshol vagyok.

Treszka

Keress valakit, aki elhiszi, hogy a nap is érted kel fel!

Zakuro 

– Mit mondtál, melyik a kedvenc bandád?
– Nem mondtam. Három befutó is van, a Stooges, Patti Smith és a Ramones.

rapchee 

Juno: But I'm a legend. They call me the Cautionary Whale


Hasonló filmek címkék alapján