Jericho (2006–2008) 23

A sorozat egy igazi dráma, amely bemutatja, hogy vajon mi történik, amikor váratlanul egy nukleáris gombafelhő jelenik meg a horizonton a békés kis kansasi város, Jericho fölött. Káosz lesz úrrá a lakosokon, miután a felhő teljesen elzárja őket a külvilágtól, s azzal szembesülnek, hogy talán ők… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

Skeet UlrichJake Green
Lennie JamesRobert Hawkins
Ashley ScottEmily Sullivan
Kenneth MitchellEric Green
Bread BeyerStanley Richmond
April Parker JonesDarcy Hawkins
Shoshannah SternBonnie Richmond
Darby StanchfieldApril Green
Alicia CoppolaMimi Clark
Pamela ReedGail Green

További szereplők

Kedvencelte 7

Várólistára tette 35


Kiemelt értékelések

Popovicsp87 

A Rejtélyek városa után ez volt egy olyan sorozat, amit fel akartam eleveníteni. Amikor a tévében ment, egy darabig néztem, de összesen két jelenet maradt meg belőle. Már értem, hogy miért.
A film igazából egyet vizionál az USA félelmeiből, mégpedig azt, hogy támadás éri az országot. 9/11 még nem volt olyan régen és az ország és Észak-Korea kapcsolata akár lehetett volna az alap is ((e sorok írásakor csak a 6. részig láttam)).
A gond csak az, hogy ez egy forgatókönyv egy atomtámadás bekövetkeztére, jó sok családi drámával megfűszerezve. Aki látott már akárcsak egy posztapokaliptikus alkotást, az látta ezt is. Belső konfliktusok, a megszokott kényelem megszűnése…stb.
De az igazi gondom, hogy a sorozat baromi unalmas. Minden egyes jelenete annyira mű és béna, hogy ilyet ritkán látok. Az effektek borzalmasak, a sorozat egyszerűen ronda, főleg egy Odaáthoz képest.
Említettem, hogy vannak belső konfliktusok, de ezek sem ütnek, mert a „színészek” annyira bénák, hogy sokszor inkább másra figyeltem, mert elég volt hallgatni a párbeszédeket. Ráadásul a szereplők többsége vagy antipatikus, vagy semmilyen. Egyedül Lennie Jamesben láttam fantáziát, de ő is egy sablon rejtély karaktert kapott.
Nem szívesen mondok ilyet, de ezért a sorozatért nem volt kár.

Kontra_Judit 

Imádtam a sorozatot, sajnos hamar elkaszálták…hiába, az amerikai közönség más igényű…Itt szerettem bele Skeet Ulrich-ba :D

oscarmániás 

Apokaliptikus családi filmsorozat minimális akcióval, több romantikával, néhány fordulattal, pár jó ötlettel, „Morgannal a Walking filmsorozat családból”. Kicsit régimódi már, de mégis fogyasztható – de vajon meddig. Merle rajongóinak: ez a Malevil című regény amcsi kisvárosi megfelelője, csak óvatosabb, bátortalanabb. Első évaddal végeztem, szerintem majd egyszer a távoli jövőben megnézem a csonka második évadot is.


Hasonló filmek címkék alapján