Jem and the Holograms (2015) 22

Amikor egy kisvárosi tinilány alternatív videószenzációból pillanatok alatt világhíres szupersztár lesz, ő és a három tesója nekivágnak egy olyan útnak, amely csak egynek adatik meg a millióból, és rájönnek, hogy van olyan tehetség, ami túl különleges ahhoz, hogy rejtve maradjon. A Jem and the… [tovább]

angol
magyar

Képek 1

Szereposztás

Juliette LewisErica Raymond
Stefanie ScottKimber
Ryan GuzmanRio Pacheco
Molly RingwaldMrs. Bailey
Hayley KiyokoAja
Nicholas BraunBrad
Aubrey PeeplesJem
Aurora PerrineauShana
Alicia Keysönmaga
Chris Prattönmaga

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 56


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Nem mondom, hogy rossz, de a jó nem ilyen. :D

Az egész film alatt egy jelenetet élveztem igazán, amikor Jem egyedül lépett fel. Az tényleg jó volt. De ennyi. Az egészet olyan műnek éreztem.
Nem ismerem a rajzfilm sorozatot, úgyhogy attól függetlenül mondom, hogy ez nem sikerült.

Zsófia 

Az összes klisét felvonultató tinifilm a sztárságról, a családról és a tesrvéri szeretet, a barátság fontosságáról. Nem igazán kötött le, egyrészt nagyon cukormázas volt, másrészt a szereplők is elég felejthetőek. Nem volt semmi realitás a filmben, fél pillanat kellett az internetes sikerhez, majd egy szerződés is az ölébe hullott a főhősnőnek, arról nem beszélve, hogy egyetlen zenés montázs kellett csak a teljes átalakuláshoz és a felkészüléshez, hogy indulhasson a nagy színpadi show. A hangulata egész kellemes, de nem egy maradandó filmélmény. Bátor is, hogy a kreditek végén egy extrajelenetben megkockáztatták a folytatást.

piciszusz 

Szólok előre, szerintem ezt még a tinik se szeretnék :D Egy nagy kliséhalmaz az egész, és mintha a szereplők se vették volna komolyan az egészet.

soulway

Egy szimpla, klisés zenés film. Semmi extra. De a hangulata és mondanivalója jó.


Népszerű idézetek

Pikachu 

Erica: Egy rossz fotó tovább él, mint a vámpírok.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján