Időcsavar (2018) 91

A Wrinkle in Time
109' · amerikai · kaland, fantasy 12

Dr. Aley Murry felfedez egy új lehetőséget az űrbéli utazásra, amivel többmilliárdnyi fényéveket lehet bejárni pillanatok alatt. Ám a tudós eltűnik, egyedül hagyva a családját. A lánya és a fia kezd el nyomozni az eltűnt apjuk iránt, és fel kell fedezniük, hogy amit az apjuk talált, az az egész… [tovább]

angol
angol

Képek 6

Szereposztás

Reese WitherspoonMrs. Mijaz
Mindy KalingMrs. Ki
Oprah WinfreyMrs. Melyik
Storm ReidMeg Murry
Gugu Mbatha-RawDr. Kate Murry
Chris PineDr. Alex Murry
Zach GalifianakisThe Happy Medium
André HollandJenkins igazgató
Michael PeñaRed
Levi MillerCalvin

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 241


Kiemelt értékelések

LukeSkywalker 

… és akkor Reese Witherspoon hatalmas fejes salátává változott.

6 hozzászólás
Charityy 

Hááát… a történet majdhogynem egy nagy nulla. Nincs benne semmi egyediség, már ezerszer láttunk hasonlót. A szereplőket sem sikerült annyira megkedvelnem. A látványvilága nagyon tetszett, de ezen kívül nem igazán nyűgözött le.

negike

Nem is tudom, ez nekem most annyira nem jött át. Elégé untam, a történet valami rémes. Nem ez nagyon nem. A szereplők se voltak túl jók.
A látvány szép volt de más nagyon jót nem tudok mondani róla.

Mark 

A 21.századi művészeti baklövésnek általában kétféle keletkezési körülménye van. Az egyik, amikor túl sok az LSD. A másik meg, amikor túl kevés. Itt nem tudom eldönteni melyik történt…

dezirel

Azt hittem az én készülékemben van a hiba, hogy nem tudom átverekedni magam rajta többszöri nekifutásra se, de most látva a százalékot, nem is erőltetem tovább. Nagyon elszállt, nagyon unalmas, nagyon béna…

Ancsúr 

Én semmiképp nem adtam volna a nevem ehhez a filmhez se színészként, se háttérmunkásként. Régen olvastam a könyvet, de azt vagy százszor jobban élveztem, mint a filmet, ami egy nagy zagyvaság volt.

Pluviôse

Szerintem annyira nem szörnyű, viszont tele van klisékkel, amik néha már idegesítőek voltak. :/

ReNyx 

Annyira nem lett rossz maga a film. Bár a trailer sokkal jobbnak mutatta a filmet, mint amilyen valójában lett. A látványvilág gyönyörűen sikerült. Körülbelül egy órát sikerült megnéznek a filmből, mielőtt ténylegesen eluntam volna és lapozni kezdtem benne. A főgonosszal való harc az egyik legunalmasabb fél óra volt, ami kész szenvedés volt.
A film lényegében spoiler dolgot próbálta meg felvezetni valahogy, de sokkal jobb megoldást is született ezzel kapcsolatban.


Népszerű idézetek

Sunshine 

– Vakmerő fiúcska.
Meg: Ja, nagy pechemre.

Sunshine 

Semmit sem érsz el, ha bele sem vágsz.

Sunshine 

Képes vagy erre, érted? Ne gátold önmagadat.

Sunshine 

Calvin: Nem is sejted milyen elképesztő vagy, ugye?

katy_swartz 

And I'm not odd,you are because you think making up mean stories about people makes you feel better about yourselves. Well it doesn't , does it?

Farkas_Évi

Nem veszett el, csak el van rejtve.
A szeretet mindig ott lesz.

Farkas_Évi

Eljön a félelem kora, abból pedig harag lesz

katy_swartz 

The only thing in the universe that travels faster than light is the darkness. The IT invades the place inside of us where hope and joy lives..replaces it jealousy, and judgement , pain , and despair.

katy_swartz 

You can do this. Okay?
You're choosing not to.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján