Időcsavar (2018) 69

A Wrinkle in Time
109' · amerikai · kaland, fantasy 12

Dr. Aley Murry felfedez egy új lehetőséget az űrbéli utazásra, amivel többmilliárdnyi fényéveket lehet bejárni pillanatok alatt. Ám a tudós eltűnik, egyedül hagyva a családját. A lánya és a fia kezd el nyomozni az eltűnt apjuk iránt, és fel kell fedezniük, hogy amit az apjuk talált, az az egész… [tovább]

angol
angol

Képek 6

Szereposztás

Reese WitherspoonMrs. Mijaz
Mindy KalingMrs. Ki
Oprah WinfreyMrs. Melyik
Storm ReidMeg Murry
Gugu Mbatha-RawDr. Kate Murry
Chris PineDr. Alex Murry
Zach GalifianakisThe Happy Medium
André HollandJenkins igazgató
Michael PeñaRed
Levi MillerCalvin

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 261


Kiemelt értékelések

LukeSkywalker 

… és akkor Reese Witherspoon hatalmas fejes salátává változott.

4 hozzászólás
Charityy 

Hááát… a történet majdhogynem egy nagy nulla. Nincs benne semmi egyediség, már ezerszer láttunk hasonlót. A szereplőket sem sikerült annyira megkedvelnem. A látványvilága nagyon tetszett, de ezen kívül nem igazán nyűgözött le.

negike

Nem is tudom, ez nekem most annyira nem jött át. Elégé untam, a történet valami rémes. Nem ez nagyon nem. A szereplők se voltak túl jók.
A látvány szép volt de más nagyon jót nem tudok mondani róla.

Mark 

A 21.századi művészeti baklövésnek általában kétféle keletkezési körülménye van. Az egyik, amikor túl sok az LSD. A másik meg, amikor túl kevés. Itt nem tudom eldönteni melyik történt…

Pluviôse

Szerintem annyira nem szörnyű, viszont tele van klisékkel, amik néha már idegesítőek voltak. :/

fazsom01

Nem, nem néztem végig. Szenvedés volt minden egyes másodperce… bedőltem a trailer-nek. Valahol találtam egy 2003 mas verziót, ott jobban tetszettek a történések, a színészek, stb… desajnos ott a látvány volt annyira rossz, hogy nem tudtam végignézni.
Sajnálom, de senkinek nem ajánlom. Ami rossz, az rossz.

ReNyx 

Annyira nem lett rossz maga a film. Bár a trailer sokkal jobbnak mutatta a filmet, mint amilyen valójában lett. A látványvilág gyönyörűen sikerült. Körülbelül egy órát sikerült megnéznek a filmből, mielőtt ténylegesen eluntam volna és lapozni kezdtem benne. A főgonosszal való harc az egyik legunalmasabb fél óra volt, ami kész szenvedés volt.
A film lényegében spoiler dolgot próbálta meg felvezetni valahogy, de sokkal jobb megoldást is született ezzel kapcsolatban.

Hippoforaccus 

Ma tök jó filmeket választok… Folyik a nyálam az unalomtól….


Népszerű idézetek

katy_swartz 

And I'm not odd,you are because you think making up mean stories about people makes you feel better about yourselves. Well it doesn't , does it?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján