Hudson Hawk – Egy mestertolvaj aranyat ér (1991) 88

Hudson Hawk
100' · amerikai · akció, vígjáték 16

1 díj · 0 jelölés

Eddie Hawkins, a Hudson Hawk néven közismert tolvajkirály tízévi börtönbüntetése letöltése után úgy dönt, végleg szakít a múltjával. A multimilliomos Mayflower házaspár azonban igyekszik megakadályozni a tisztes visszavonulást, mert szükségük van egy profira, hogy megszerezzen számukra három… [tovább]

angol

Szereposztás

Bruce WillisHudson Hawk
Andie MacDowellAnna
Danny AielloTommy Five-Tone
James CoburnGeorge Kaplan
Richard E. GrantDarwin
Sandra BernhardMinerva Mayflower
Donald BurtonAlfred
Frank StalloneCesar Mario
Don HarveySnickers
David CarusoKit Kat

További szereplők

Kedvencelte 13

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Bence 

Elég régi darab, ennek ellenére sokkal jobban szórakoztam rajta, mint vártam. Egy kicsit minden valószínűtlen benne, de éppen ez adja a történet báját. Bruce Willis és Danny Aiello igazán jó párost alkotnak.

1 hozzászólás
Imma 

Egynek jó, olyan kellemes régi hangulata van, de elvből nem adok hat csillagnál többet egy olyan filmre, amiben ilyen poénok vannak. Néhány eszelős szereplőtől is eltekinthettünk volna. De Kit Kat kifejezetten tetszett, azon meg külön jót röhögtem, hogy David Caruso játszotta.

Kathleen 

Jópofa, de kicsit vontatott… (néha elkalandozott a figyelmem) És pöttyet erőltetettek a gonoszok. De Bruce Willisnek nagyon jól áll a vígjáték. :)

pillangovirag

Kifejezetten, jó film. Remekbe szabott karakterek és egy nagyszerü Story, mindez humoros tálalásban. Na meg Bruce Willis. Nagy kedvenc úgy évente egyszer Megnéztük de mindig szorakoztatt és nem lehet megunni.
A rendezés sem kutya van egy két hiba de mivel ez vígjáték elnézést neki a többi pedig, nagyon jó kivitelezése van.
Csak ajánlani tudom mindenkinek

Szelén

Hát kissé gagyi film, de mégis szórakoztató volt. Persze ennek oka Bruce Willis és Danny Aiello akik elviszik a hátukon a filmet.
Kikapcsolódásnak tökéletes.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján