Herkules (2005–2005) 8

Az áldott gyermek, aki túlszárnyalja a halandókat, minden istenek legyőzője, végül dicsőségben, hatalomban és viharos kalandokban diadalmaskodik. Miután Héra őrületet küld Herkulesre, a hős áldozati állatoknak nézi saját gyermekeit és a tűzbe veti őket, s velük együtt Iphicles gyermekei közül is… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

Timothy DaltonAmphitryon
Elizabeth PerkinsAlcmene
Paul TelferHerkules
Leelee SobieskiDeianeira
Sean AstinLinus
Leeanna WalsmanMegara
Kristian SchmidEurystheus király
Kim CoatesTiresias
Luke FordIphicles

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Nevra 

Hu. Elég vegyesek az érzéseim.
Ami nem tetszett annyira: Megara…Zeuszra mondom..(neeee:D átvettem egy két szólást.) végig utáltam ezt a nőt. Egyáltalán nem volt szimpatikus. spoiler Meg King Eurystheus (szép név..) baromi idegesítő volt. spoiler Na ami meg felháborító volt az az, hogy Alcmene spoiler
Még jó, hogy akkor néztem mikor egyedül voltam itthon, mert végig ordítoztam a jelenetet. Kiabáltam, hogy NEEEEEE!!!!! De nem megtette?
Ami tetszett: jó szereplőket választottak. A helyszínek is rendben voltak. Néha látszott, hogy NAGYON MŰ, de nem volt baj.
Hercules meg hát. Jó volt, azt jobban szerettem mikor már teljesen felnőtt volt.
Az a 3 gyerek spoiler hmm.. most nem tudom, hogy az Hercules hibája volt-e a spoiler vagy nem..passz. Alcmene a végén összekevert.
A próbák is tetszettek. Főleg (asszem az volt az 1.) Mikor ott volt a hidra. Na az akciós volt. Én szóltam előre, hogy ne vágja le a fejűket!
És hát a végére hagytam a legjobbat. (Mert ha valaki unná, hogy folyton Elizabeth-t dicsérem, annak nem kell tovább olvasnia.:D)
MINT MINDIG! De, hogy milyen elképesztően gyönyörű volt. Csak ámultam végig. Már az első percekben megvolt az egyik kedvenc jelenetem: Mikor futott az erdőben, csurom vízesen. :3 Itt is profi volt. Imádtam, imádtam, imádtam. Ő vitte a hátán a filmet/ mini sorozatot.
Szuper volt.

7 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján