Háziúr kiadó (2016) 29

Roommates Wanted · Adopte un veuf
97' · francia · vígjáték 12

Hubert Jacquin, az egykoron megbecsült szülészorvos a magányos nyugdíjasok ingerszegény életét éli. Nemrég köszönt el munkahelyétől és szeretett felesége is a közelmúltban hunyt el. A teljes apátiából barátja, Samuel próbálja megmenteni, nem sok sikerrel. Hubert, ellenállva minden kísérletnek,… [tovább]

Szereposztás

André DussollierHubert Jacquin
Bérengere KriefManuela Baudry
Arnaud DucretPaul-Gérard Langlois
Julia PiatonMarion Legloux
Nicolas MariéSamuel Edlemann
Panayotis PascotJulien
Audrey LootenValérie

Kedvencelte 3

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

Sister 

Szuper kedves és aranyos, szívet melengető film. :) Hogy lehet, hogy a franciák egyszerűen nem tudnak hibázni? Rajongok ezekért a lélekbonbon filmekért, ez is egy ilyen darab. Örülök, hogy rátaláltam!

Keikorca

Nagyon édes, igazán francia ez a vígjáték. Szerethető, hóbortos karakterek, de senki és semmi nincs túltolva, így volt jó, ahogy volt.

EszgéGabi

Nagyon jó kis francia vígjáték, ami úgy érzelmes, hogy nem csöpögős, vicces de nem bugyuta -végre megint egy film, aminek minden percét felhőtlenül élveztem:) na és a zene! mazsola a kalácsban:)

Diosz

De jó hogy ezt nem amerikaiak csinálták! Ez épp így volt kerek. Igazán szerethető cuki film. A számomra ismeretlen színészek jól hozták a karakterüket, és a zene is sokat adott hozzá.
Simán ott ragadnék a képernyő előtt ha bele botlanék a távirányítót kapcsolgatva.

Damien_Lambert 

Aranyos kis francia vígjáték volt, amitől nem vártam sokat és nagyon kellemeset csalódtam benne, teljes mértékben le tudott kötni és még csak nem is egy egyszernézhető alkotás. A négy főszereplő pedig nagyon kedvelhető volt.


Hasonló filmek címkék alapján