Kedvencelte 8

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Marcsi 

Mikor kezdtem megcsömörleni a himym-től, rátaláltam erre a sorozatra. Imádtam a szereplőket Penny és Max verhetetlenek együtt, erre elkaszálták 4 évad után. -.-" Sokszor megszellőztették, hogy na akkor most folytatjuk, de semmi. :(
Jóbarátok, HIMYM rajongóknak mindenképp megér egy misét!

evé

Szeretem a sitcom-okat, még akkor is ha néha iszonyatosan gáz egy-egy poén. Itt is voltak bénább részek, túltolt viccek. A kezdeti eredeti karakterek a végére nagyon egysíkúak lettek, mindenkinek megvolt a maga szerepe. Nem is lett senki kedvenc, mert egy hajszállal mindenki túllőtt a célon. De azért, amikor jó volt, akkor nagyon élveztem. Kikapcsolódásnak, az ezerszer megnézett kedvenc vígjáték sorozatok helyett pótléknak, tökéletesen megfelelt.

_ada

(1. évad után:) Gyalázatosan alulértékelt sorozat! Legalábbis én egyszerűen imádom, sokkal jobban például, mint a Jóbarátok.2-t vagyis az Így jártam anyátokkalt. Jane enyhén Monicára hajazó karaktere mellett a többiek üdítően szokatlanok és változatosak, átjött a humora (ami felnagyolt szituációkból ered, de végül is ez a műfaj védjegye) és még a nem lineáris történetvezetés sem zavart. Mondjuk nem tudom, a részek összekutyulása szándékos volt-e… De mindegy. Kár, hogy kaszát kapott.

Kontra_Judit 

Totál gáz, sose bírtam az ilyen típusú – 20 perc alatt csapjunk egy kis idétlenséget – sorozatokat. (Jóbarátok és társai) Számomra gagyi. A szereplők nem szerethetők (egyikben sem láttam semmi fantáziát), a poénok pedig erőltetettek.


Népszerű idézetek

Kontra_Judit 

Max: A külvárosi szinglik mind pedofilok vagy leszbi iskolai tanácsadók.

Max: Ugye nem leszek egyedül ötvenévesen?
Brad: Ugyan már, meg se éred az ötvenet!

Kontra_Judit 

Max: Nem értem azokat, akik tapizással nyilvánítják ki az érzelmeiket.

Kontra_Judit 

Dave: Egész nap dolgozom, én vásárolok be, én főzök!
Max: Ami tök jó, olyan vagy, mint az anyám, csak dögösebb!
Dave: Ne már! Nagyon számítottam a wc-papírra.
Max: Akkor fényezd meg az ülepedet…ezzel.


Hasonló filmek címkék alapján