Győzzünk már! (2011) 10

Win Win
106' · amerikai · dráma, vígjáték, sportfilm 12

Mike Flaherty nem túl sikeres ügyvéd, aki emellett önkéntes edzője egy bukdácsoló középiskolai birkózócsapatnak. Az egyik ügyfele unokája felbolygatja a férfi életét. Kyle megszökött otthonról, miután a drogos anyja rehabra került. A nagyapjával akar élni, aki azonban a betegsége miatt Mike-ra… [tovább]

angol

Szereposztás

Paul GiamattiMike Flaherty
Amy RyanJackie Flaherty
Jeffrey TamborStephen Vigman
Bobby CannavaleTerry Delfino
Burt YoungLeo Poplar
Alex ShafferKyle
Melanie LynskeyCindy
Margo MartindaleEleanor
Clare FoleyAbby
David W. ThompsonStemler

További szereplők

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

Mr_White 

Semmiképpen sem vígjáték, ha esetleg szórakozási célból tekintenéd meg. Egy csomó félresiklott egzisztencia próbál valahogy túlélni. Nem mondom, hogy nem jó, de engem nem tudott megérinteni, túl ismerős benne minden más filmekből.

Bálint_Péter 

Ez a film nem is annyira a birkózásról szólt, inkább családi dráma szerűnek mondanám. Kicsit szürke volt az egész film megjelenése, de amúgy nem volt nagyon nyomasztó ennek ellenére. Volt néhány párbeszéd ami elég laposra sikerült, eléggé úgy tűnt csak időhúzás gyanánt volt benne. Egyébként a szereplők szimpatikusak voltak, nem voltak szerencsére irritálóak a gyerekszereplők. A csávó haverja is jó fej volt :D Tetszett, hogy nem idealizáltak a szereplők, az edző/ügyvéd tényleg csak szimplán erkölcstelen volt, nem próbálták magyarázni, hogy miért tette amit tett. A vége elég összecsapott lett, nem igazán oldódott meg a konfliktus (vagyis igen, csak nem teljesen értem miért).


Hasonló filmek címkék alapján