Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Theana 

Nagyon felemás érzésekkel hagyott magamra ez a film. Pár cikk erejéig utánaolvastam, hogy mi történt valójában, és ha jól értem, sem a végeredmény, sem a részletek nem úgy történtek, ahogy itt, legalábbis én nem találtam a kiszínezett részekről bővebb információt. Annyi a hasonlóság csupán, hogy volt egy mérgezéssel kapcsolatos ügy, amellyel egy 82 éves hölgyet vádoltak meg.
A film az én figyelmemet végig fenntartotta, köszönhetően Shin Hye Sunnak is, de a cselekmény magában is szerintem érdekes, főleg ilyen tálalásban, bár az tény, hogy nem ez az első a műfajában.
Mégis a vége az, ami leginkább megmarad nekem ebből. Talán az volt a cél, hogy mindenki feltegye magának a kérdést, hogy tudna-e objektívan dönteni ilyen helyzetben, vagy hogy a törvényt megszegni helyes-e bizonyos alkalommal? Gondolkodás nélkül, kívülállóként van egy válaszom, és egy vele ellentétes is, ha behelyettesítem magamat Jung In szerepébe. De magamat ismerve bármelyiket választanám is, életem végéig kínozna, vagy ezért vagy azért.


Hasonló filmek címkék alapján