Great Teacher Onizuka (1998–1998) 5

Great Teacher Onizuka / GTO · グレート・ティーチャー・オニヅカ
45' · japán · dráma, vígjáték, sorozat 12 !
1 évad · 12 rész

Onizuka Eikichi egy huszonnégy éves férfi, aki annak idején egy motoros banda tagja volt, és egy huszadrangú egyetemen szerzett tanári diplomát. Emiatt sehol sem kap munkát, mint tanár. Ám egy nap rámosolyog a szerencse, amikor helyettesítő tanárként állást kap egy alsó-gimnáziumban. Megkapja… [tovább]

Szereposztás

Sorimachi TakashiOnizuka Eikichi
Matsushima NanakoFuyutsuki Azusa
Kubozuka YosukeKikuchi Yoshito
Nakamura AimiAizawa Miyabi
KirariMizuki Nanako
Ikeuchi HiroyukiMurai Kunio
Yamazaki YutaWatanabe Masaru
Tokuyama HidenoriYoda Kenji
Kuroda MikiNomura Tomoko
Oguri ShunYoshikawa Noboru

További szereplők

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

Shad 

Úgy döntöttem nem leszek szőrös szívű és nem húzom le a pontokat:P
A történet humoros mégis sokszor érzelmes húrokat penget. Én azt hittem kicsit többet kapunk Onizuka múltjából, hogy több problémát fog okozni. A másik oldalról viszont így volt jó, a lényeg a tanár és diákok közötti kapcsolat volt. A történet bár humoros az ember mégis szomorú szívvel nézi, mert ez a jelenlegi valóság. Sok belefáradt tanár fél az újtól, egyszerűbb azt mondani neked ez úgysem fog menni, mint segíteni az úton. Itt egy szívvel-lélekkel tanár, aki nem annyira az oktatásra, inkább a diákokra fokuszál…aki nem hagyja annyiba és utána jár egy-egy gyerek miért is viselkedik úgy, ahogy és mint mindig a háttérben szülők megromlott házassága, régi trauma, unatkozó diák aki így próbálja felhívni magára a figyelmet… sok-sok apró dolog, amire manapság nem figyelünk.
A szülők túlhajszoltak, az iskolától várják, hogy megneveljék a gyereküket, mintha nekik nem lenne kezük benne hogyan is alakul a gyermekük sorsa, néha csak egy beszélgetés egy ölelés kell semmi több:)
Néhol azért voltak apró unalmasabb jelenetek, de alapvetően én nagyon élveztem:) nagyon tetszett Sorimachi Takashi játéka:)


Hasonló filmek címkék alapján