Gondolj rám (2016) 39

103' · magyar · dráma, vígjáték 16

Dr. Borlainak rutinfeladat, hogy bizonyos betegeivel közölje valamelyes tapintattal azt a rossz hírt, hogy immár csupán megszámlálható mennyiségű napjuk maradt hátra. Egy szép vagy inkább csúnya napon kollégája ővele közli a rossz hírt. A minta férj, a legszeretőbb apa, a legkedveltebb orvos… [tovább]

magyar

Képek 1

Szereposztás

Kern AndrásBorlai
Eszenyi EnikőGyöngyi
Liptai ClaudiaKati
Szilasi BlankaJuli
Rajhona ÁdámApós
Elek FerencWeichner
Elekes EmmaAnya
Papp JánosIgazgató
Törőcsik Franciska
Cserna Antal

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

Osli75 

Tipikus Kern film…
Az elején kicsit nehezen indult be, de aztán élveztem a történetet. Eszenyit imádom, mint mindig. Végül nem bántam meg, hogy nem kapcsoltam ki.

EszgéGabi

Jó film. Kern is nagyon jó benne. Az Ő fanyar humorával működik ez a film igazán – Szerepcsere – ez is lehetne a címe, vagy Korkép kórkép – a túlhajszolt rezignált, kissé cinikus Prof. hirtelen betegstátuszban találja magát. Egy gyógyíthatatlan betegében. Ha már magát nem is tudja, a családját akarja menteni, őket megkímélni, ezért megpróbálja a legmorbidabb ötletekkel kiutáltatni magát az életükből, és ez rengeteg tragikomikus helyzetet generál. Meg lehet-e kímélni másokat a szakítás fájdalmától, és egy persona non grata mit tud kezdeni az életével – ez elgondolkodtató.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján