Girlboss (2017–2017) 19

Alapjáraton sem feltételezzük az erkölcsi normák túlzó tiszteletben tartását a divatvilágon belül, de a Netflix új sorozata a maradék illúziókat is lerombolja, ráadásul úgy, hogy igaz történetet mesél el, saját bevallása szerint helyenként kiszínezve. A Girlboss című sorozat 13 darab, egyenként… [tovább]

Szereposztás

Britt RobertsonSophia
Ellie ReedAnnie
Alphonso McAuleyDax
Johnny SimmonsShane
Dean NorrisJay
Girlboss (2017–2017)

Gyártó
Netflix

Kedvencelte 3

Várólistára tette 74


Kiemelt értékelések

Zzsófi

Tipikusan olyan sorozat, amit vagy megszoksz vagy megszöksz. Én azt mondom, nem szabad az első három rész után feladni (bár nekem azok is tetszettek), mert a negyediknél válnak izgivé a dolgok.
Igen, Sophia karaktere idegesítő, de legalább emberi, és egy idő után magyarázatot kapunk arra is, miért vált ilyenné. Ebből látszik, hogy senki sem önmagától válik azzá, aki, hanem a környezete és annak hatásai formálják azzá.
Szerintem egy élvezhető sorozat jó zenékkel, valódi karakterekkel, pont megfelelő hosszúságú részekkel.

Monday

Hrrr. A zene jó, az évszámot még mindig nem tudom megmondani, fura, hogy a kabáton kívül semmi ruhára nem emlékszem. Ami viszont az egészet elb*ssza, bocsi, az a szerelmi szál, mondjuk a srác is rettenetesen unszimpatikus.

2 hozzászólás
Mesemondo

Sokat levont a sorozat élvezeti értékéből, hogy legszívesebben péklapáttal ütöttem volna a főszereplő csajt, annyira unszimpatikus (a színésznő remek volt, csak a karakter gyatra). Azt vártam, hogy mikor omlik a nyakába az élete, mert egy ilyen undok karaktert csak azzal lehetne ellensúlyozni, ha rámutatnának, hogy mindenki csak szív körülötte… spoiler Több divat kellett volna bele és valamivel kevesebb szenvelgés. Sok jó színész volt viszont, plusz RuPaul, ugye, egyem a szívét… :) Nem szoktam szeretni a „Manic Pixie Dream Girl” kliséjét, de ennek most kategorikusan olyan hangulata volt. Amúgy élvezhető, limonádéval simán lecsúszott.

rocketdog 

Rendkívül bugyuta, kiszámítható karakterek és történet. Nem találtam benne sem újat, sem mondanivalót.
Sophia minden energiáját és idejét az életének egyetlen területére fordítja: a karrierjére. Mégis folyton meglepődik, hogy a karrierjén kívül semmiben sem sikeres. Sorra borulnak rá a kiüresedett, egymástól eltávolodott kapcsolatai, amire hogy reagál? A másikat hiáztatja és önmagát sajnáltatja. Elárulom, hogy egy párkapcsolathoz az kevés, ha hónapokon keresztül egymás mellé zuhantok késő éjjel az ágyba. A közös élmények, a tartalmas beszélgetések és a rendszeres szex csak az alapjai egy működő kapcsolatnak, a jól működőhöz ennél azért több kell. Mégsem sikerül megtanulnia, hogy bizony neki is tennie kell egy kapcsolatért, hogy az működjön. Vagy mondjon le róla, ha csak a munka érdekli. Fájdalmas volt nézni, ahogy ezt nem látja át.


Népszerű idézetek

Zsu 

(A Narancsvidék 3. évadának fináléját nézik)
Sophia (Próbálja nyugtatni a barátnőjét, azzal, hogy Marissa nem halhat meg) : All right, cool it. He’s got her out of the car, they’ll kiss, she’ll smile, we’ll check in with Seth and Summer because they’re way more interesting, and then they’ll head home and get a great big hug from Peter eyebrows.

(Sophiat telefonon hívják, közben Marissa meghal)

Sophia: I cannot belive i had a work call during the most significant TV event of our lifetime.

1. évad 4. rész – Ladyshopper99
4 hozzászólás
Zsu 

Annie: Ugh! I'm sure they'll get around to answering all of your questions.
Dax: Locke's ability to walk, Smoke Monster, the DHARMA Initiative, how fat man never slimmed down…
Annie: Then don't watch! God.
Dax: What? And then get it spoiled for me in the Starbucks line?

1. évad 8. rész – The Trip

Hasonló filmek címkék alapján