Fűrész 8 – Újra játékban (Fűrész VIII.) (2017) 63

Saw VIII. - Jigsaw
91' · amerikai, kanadai · thriller, horror 18

Tíz év telt el a hírhedt sorozatgyilkos, John Kramer (Tobin Bell) halála óta.
A módszeres kegyetlenségéről elhíresült Fűrész azonban újra rettegésben tartja a város lakóit: sorra bukkannak fel a megkínzott holttestek, és minden jel arra mutat, hogy nem csupán egy „örököse”, hanem maga a… [tovább]

angol
magyar

Képek 1

Szereposztás

Tobin BellJohn Kramer
Laura VandervoortAnna
Brittany AllenCarly
Paul BraunsteinRyan
Misha RasaiahJudy
Keeya KingRebecca
Callum Keith RennieHalloran nyomozó
Matt PassmoreLogan Nelson
Clé BennettKeith Hunt nyomozó
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 58


Kiemelt értékelések

Törpillaa

Nem rossz, nem rossz, méltó befejezése volt a sorozatnak. Bár nem ott folytatták, ahol abba hagyták, de így is nagyon jó volt. Érdekes szereplők, érdekes sztori, ebben is meglepett a vége. Végig a csajra gyanakodtam, hogy ő lesz az örökös, de nem. :-D spoiler

4 hozzászólás
julcseee

Sokan lehúzták ezt filmet, de nekem tetszett. Visszahozta az igazi Fűrész „életérzést”.
Volt benne brutalitás, volt benne csavar, volt itt minden :)
Igaz, hogy én már nagyon régen néztem meg a régi Fűrészeket, nem volt friss élmény, így szerintem azok érezhetik magukat rosszul az új rész miatt, mert valahogy úgy gondolhatták hogy ott folytatják ahol abbahagyták, de nem teljesen.
Engem ez egyáltalán nem zavart, azt kaptam amit vártam, egy igazi Fűrész filmet, annak minden velejárójával. Én ajánlom a műfaj kedvelőinek :)

Bohemian 

Kár volt ezért a filmért, vagyis nem értem, hogy minek volt erre szükség. Beleerőltették az eddig egész, 7 részes sztoriba, de nagyon nem passzol bele. spoiler Így viszont ennek nincs értelme, semmi szükség nem volt erre a filmre.

Zajec_Sternenkind 

Hát… A végére összeállt minden, de hihetetlenül nagy kicsapongások voltak benne, ami nem tett jót a történetnek. A csapdák is átgondolatlanok voltak, hogy őszinte legyek, nekem egyik sem jött be, nem hozták a fűrészes érzést. Talán csak a végén a csattanó, amikor spoiler. Ezeken kívül nekem erősen a vicc kategóriát súrolták. Kirakós rajongói oldal? Ne már… És igazából semmit se tesz a rendőrség.
A másik, amit nem tudtam hova tenni, azok a szereplők… Rendben, hogy van egy örökös, de ezt már az előző részekben letisztázták. Ő hol van most? Egyszerűen nem illik bele a történetkeretbe a sztori. Nem is értem, komolyan. Rettentően erőltetett volt, ez a tipikus görcsös kapzsiság, hogy húzzunk le még egy bőrt a rajongókról, úgyis megveszik a mozijegyet az új Fűrész filmre… Csak minek. Kár érte.

4 hozzászólás
Masni

Elég gyengére sikerült a többi részhez képest…

Aikome 

A Fűrész egyike volt azon horrorfilmeknek, melyek meghatározták a gyerekkoromat. Már akkor is jobban preferáltam a véres, sorozatgyilkosos, realisztikusabb ábrázolású műveket, mint a démonokkal és paranormális lényekkel telieket.
Hét részen keresztül én meg voltam győződve róla, hogy ennek a sorozatnak tökéletes, értelmes lezárása lesz. Bár örülök neki, hogy kijött egy folytatás, de fáj a szívem rendesen, hogy nem hagyták annyiban. Ez egy önálló mű lehetne… És nekem nagyon tetszett. Nem tudom miért vagy hogyan, de tetszett – mégsem mint egy folytatás.
Bár én nagylelkűen megadom a 7 csillagot, de sokan nem fognak velem egyetérteni. Nem bánom; úgyis szeretek szembe menni az árral. :D

balika88

Én most ugrottam 1 nagyot ebben a szériában. Az utolsó rész a 4. volt amit láttam, ott én befejeztem a Fűrész sorozatot. Most viszont kedvet kaptam ahhoz hogy megnézzem a legújabbat. Hát nem volt ez rossz. Vannak ebben is betegesen durva részek. Viszont a csavar az nagyon tetszett.
Úgy gondolom, azért ezekhez a filmekhez még mindig kell 1 nagyon jó gyomor! :-)

Thaliavilaga

Az összes Fűrészt láttam, de ez kicsit csalódás volt. Hozta a szokásos Jigsaw-feelinget, kellően visszataszító jelenetekkel, de nekem már túl sok a csavar és az első negyedórában jól megtippeltem a rosszfiút is.

Vidámka

Igaz, én úgy ültem be a moziba, hogy még egyetlen egy részt sem láttam belőle, talán az elsőből láttam részleteket. De imádtam. Nagyon jó volt. Nem volt benne jumpscared, hanem inkább frusztrációval riogatott végig. Fantasztikus, nagy élmény volt :)

Koksa

Rajongója vagyok a sorozatnak, de ez NEM. Persze, vannak benne csattanók, de gyengék, a sztori kesze-kusza, és ez az első Fűrész rész, ami közben elővettem a telefont és nyomkodtam a facebookot. Csalódtam.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján