Kedvencelte 21

Várólistára tette 107


Kiemelt értékelések

Theana 

Az első hat rész egy közepes ötös volt nálam, de az utolsó végül felhúzta magát. Még csak most kezdődne igazán a történet! Kár érte.
A szereplők halál unalmasak, minden létező amerikai tinifilmes elem megtalálható benne, kezdve a „nyomi” főszereplőtől a csinos legjobb barátnőig, aki a gimi leghelyesebb srácával kamatyol, mellette ott van az egyedülálló, állandóan gürcölő és meg nem értett szülő. És még sorolhatnám. Szóval ebbe a teljesen „átlagos” környezetbe emelt fő cselekményszál üde foltja ennek a sorozatnak. Sydney-t igazából bírtam, szimpatikus volt a sztoikus nyugalmával, ami merőben ellentmond az említett főszálnak, és szórakoztató volt a ritkán feltűnő szarkazmusa, az öccse pedig rettenetesen imádnivaló. A hangulata nagyon kapós, főleg a zenék miatt. Azonnal a F***ing world jutott eszembe és hát látva a szerzőt, nem véletlen. Volt benne potenciál.

sfox33 

Nem akartam megnézni, mert az előzetes alapján unalmasnak tűnt és a színészek se ragadtak el, de kisebb nyomásra beadtam a derekamat és jól döntöttem, jó sorozat volt! Nem volt túlmisztifikálva, a szokásos tini-dráma is néhol képe jött, de nem zavaróan. Esti lazításhoz tökéletes.

Chriss 

Igazából nem is tudom, miért néztem meg ezt a sorozatot… ja de igen, kellett egy a netflixes kihíváshoz, és ez jött szembe velem elsőre. Nem azt mondom, hogy végigszenvedtem, mert ez nem igaz. Voltak jó pillanatai, de összességében egy kliséhalmazra felhúzott, összetákolt történetet kaptunk, némi misztikummal fűszerezve. Voltak szerethető, és kevésbé rokonszenves karakterek. Az én kedvencem Sydney kisöccse volt, és a sündisznó. spoiler Nem vártam semmit ettől a sorozattól, tehát csalódni sem csalódtam se negatívan se pozitívan. Egyszerűen semmi nyomot nem hagyott bennem.

LoneWolf 

Nagyon vártam, szóval kissé csalódott vagyok. Erős szereposztás, magával ragadó hangulat, remek zenék, gyorsan darálható, rövid játékidőbe tömörített, ugyanakkor klisés sztori, gyenge karakterekkel, akiket minden második tini-sorozatban láthattunk már.
– Különc, és valóban különleges erőkkel bíró hősnő? Pipa.
– A szerencsétlen, szintén furcsa srác, aki reménytelenül szerelmes az elsőbe? Pipa.
– Beképzelt és mindenkit megfektető focista, aki pikkel a főszereplőre? Pipa.
– A hősnő legjobb barátnője, aki bedől az lista előző helyén dekkoló gyökér sármjának? Pipa.
– Az suli ribije, aki mindenkit utál spoiler? Pipa.
Kit hagytam ki? Ja, igen. Egy ilyen sorozatból nem hiányozhatnak a hanyag, félreértett, vagy épp halott szülők sem, ami itt sem maradt ki, szóval: PIPA.
Minden lehetséges sablont ellő tehát, ami manapság talán már elkerülhetetlen, mégis úgy érzem, hogy ennél többre is futotta volna. A folytatás persze javíthatott volna ezen, de így egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy 7 csillag fölé menjek. Ettől függetlenül sajnálom, hogy nem lesz 2. évad.

Szeszj 

Igazából nem volt rossz, igaz elég sok klisé volt benne de mondjuk engem annyira nem zavart. Maga a történet érdekes volt, bár sok minden nem tudtam meg, igazából semmit azért ez egy kicsit zavaró volt, oké értem hogy első évad de azért egy kis információ morzsát adhattak volna, na de mindegy.
Egy kicsit zavaró volt hogy 20 percek voltak részek és még abban is voltak üresjáratok. Ez annyira nem tetszett benne.
A szereplők jók, Sophia Lillis-t már az Az-ban is bírtam, de mondjuk Wyatt Oleff-t ott nem annyira de itt nagyon, kedvenc szereplőm lett. :D
Szóval szerintem egy érdekes és vicces de klisés sorozat, nekem bejött remélem hogy folytatják mert a vége izgalmas volt és még sok mindent kihozhatnak a sorozatból.
https://66.media.tumblr.com/051dc284d9d3eec857241cd23a3…

MrsCumberbatch 

Hűha.

Nem tudom.

Passz.

Na jó.

Röviden: Rettenetesen pocsék, de nézeti magát.

Mondjuk én azt hittem több hangsúly lesz fektetve a szupererőre és kevesebb a „depis vagyok öljetek már meg” hangulatra. De na. Mégis mint írtam, sz*r, de nézeti magát. És mivel az utolsó rész utolsó 5 perce még izgalmas is volt, ezért hiába határoztam el a 3. rész körül, befejezem… Várhatom az új évadot.. fuck

Mondjuk ez az éretlen tini cucc elég hervasztó. Sydney felfogása olyan kiábrándító. spoiler Teljesen értelmes felfogás. Fúj.

Szóval ja.

Szörnyű. Szörnyű. Szörnyű.

Mondjuk ha tetszett a The End of the F***ing World ez is tetszeni fog. Ha az nem tetszett, ez még úgy se fog.

Ha szuperhősös sorozatot akarsz NE ezt nézd.

De ha kell egy kis „tini vagyok, engem nem ért meg senki és sz*r az életem” vibe akkor ez a te sorozatod! Mert azt hangulatot nagyon visszaadja.

Viszont egy csillagot csak a kirobbanó vég miatt adtam. Mert azt imádtam. Haha, szójáték xd

Szóval ja. Vagy el se kezd, vagy fogadd el, hogy nem fog tetszeni de végig fogod nézni mert egyszerűen.. bevonz. XD

Hát jó. Ennél értelmesebb vélemény nem sikerült. Bocsi. Vagy nem. Tök mindegy.

Kemiviki 

Gyorsan darálható, gyenge történet. Klisékkel teli, unalmas és röviden tömören ennyi.
Az utolsó rész utolsó 5 perce volt érdekes az egészben.
Azért sajnálom, hogy nem lett 2. évad, kíváncsi lettem volna hogy folytatják a történetet. spoiler .

Damien_Lambert 

Ez a sorozat a lehető összes klisét elővette, a lehető legtöbb sztereotíp középiskolás karakterrel. De valahogy mégis működött a dolog, és ehhez nagyon sokban hozzájárult a főszereplőt alakító Sophia Lillis és Wyatt Oleff játéka is. A húsz perces részektől eleinte tartottam, és a végére sem lett a szívem csücske ez a rövidség, mert ennyi erővel ezt egy filmben is meg lehetett volna csinálni. Mindenesetre várom a második évadot, amire ha jól kihasználják az ez évad végi cliffhangert, akkor egy elég ütős történetet is összerakhatnak.

Dombi_Petra 

Érdekes kis sorozat ez. Tetszik ez a fura-lány effektus, ami körül öleli az egész történetet. Kiváncsi leszek, hova és meddig fog még kiterjedni a cselekmény, a lezárás mindenképp hagy nemi kíváncsiságot a következő rész iránt

Barby2005 

Fogalmam sem volt mire készüljek, igazából a Netflix dobálta föl folyamatosan, aztán láttam, hogy összvissz 7 rész és 20 percesek, úgyhogy nekiálltam ledarálni.
Fura egy sorozat ez :D Igen, valóban tele van klisékkel, de valahogy mégis fenntartotta a figyelmemet. (Syd nagyon hasonlít egy ismerősömre, így ebből a szempontból is vicces volt végignézni :D) de nyilván ez nem lényeg. Tényleg nem is tudok mit mondani. Alapból imádom a tinisorozatokat valamiért, szóval végülis összességében ezt is szívesen néztem. Syd jó fura, Stan hatalmas forma, imádtam. Dina meg egy átlagos legjobb bnő. Az ő hármasuk tartogat meglepetéseket. Bármilyen nehéz, azért szívesen kipróbálnék egy napot hasonló szupererővel :D csak győzzem kordában tartani :D nem örülnék ha valaki úgy végezné mint spoiler :D


Népszerű idézetek

S_Bíborka 

– Jó? Tapasztaltad a következők valamelyikét? Pókcsípés?
– Nem.
– Oké.
– Radioaktív trutyi?
– Nem.
– Földönkívüli kő?
– Nem.
– Oké.
– Esetleg titkos katonai kísérlet?
– Nem.
– Bionikus végtag-transzplantáció?
– Mi?

1. évad 4. rész – Stan és én
Olivin 

*Dina fekszik az ágyon és sír*
*Syd odafekszik mellé*
Syd: Azért sírsz, mert egy halott állat lóg a fejed fölött?

Moyandra 

Sydney: There! There! Freeze it there! Yeah, you see? What is that?
Stanley: Ohm..
Sydney: Well, can you zoom in? Enhance?
Stanley: Enhance? What kind of fuckin' operation do you think I'm running here?

1. évad 6. rész – Apja lánya

Hasonló filmek címkék alapján