Kedvencelte 19

Várólistára tette 107


Kiemelt értékelések

Sloan0 

Nem akartam megnézni, mert az előzetes alapján unalmasnak tűnt és a színészek se ragadtak el, de kisebb nyomásra beadtam a derekamat és jól döntöttem, jó sorozat volt! Nem volt túlmisztifikálva, a szokásos tini-dráma is néhol képe jött, de nem zavaróan. Esti lazításhoz tökéletes.

Szeszj 

Igazából nem volt rossz, igaz elég sok klisé volt benne de mondjuk engem annyira nem zavart. Maga a történet érdekes volt, bár sok minden nem tudtam meg, igazából semmit azért ez egy kicsit zavaró volt, oké értem hogy első évad de azért egy kis információ morzsát adhattak volna, na de mindegy.
Egy kicsit zavaró volt hogy 20 percek voltak részek és még abban is voltak üresjáratok. Ez annyira nem tetszett benne.
A szereplők jók, Sophia Lillis-t már az Az-ban is bírtam, de mondjuk Wyatt Oleff-t ott nem annyira de itt nagyon, kedvenc szereplőm lett. :D
Szóval szerintem egy érdekes és vicces de klisés sorozat, nekem bejött remélem hogy folytatják mert a vége izgalmas volt és még sok mindent kihozhatnak a sorozatból.
https://66.media.tumblr.com/051dc284d9d3eec857241cd23a3…

LoneWolf 

Nagyon vártam, szóval kissé csalódott vagyok. Erős szereposztás, magával ragadó hangulat, remek zenék, gyorsan darálható, rövid játékidőbe tömörített, ugyanakkor klisés sztori, gyenge karakterekkel, akiket minden második tini-sorozatban láthattunk már.
– Különc, és valóban különleges erőkkel bíró hősnő? Pipa.
– A szerencsétlen, szintén furcsa srác, aki reménytelenül szerelmes az elsőbe? Pipa.
– Beképzelt és mindenkit megfektető focista, aki pikkel a főszereplőre? Pipa.
– A hősnő legjobb barátnője, aki bedől az lista előző helyén dekkoló gyökér sármjának? Pipa.
– Az suli ribije, aki mindenkit utál spoiler? Pipa.
Kit hagytam ki? Ja, igen. Egy ilyen sorozatból nem hiányozhatnak a hanyag, félreértett, vagy épp halott szülők sem, ami itt sem maradt ki, szóval: PIPA.
Minden lehetséges sablont ellő tehát, ami manapság talán már elkerülhetetlen, mégis úgy érzem, hogy ennél többre is futotta volna. A folytatás persze még javíthat ezen, de jelenleg egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy 7 csillag fölé menjek. Így is tetszett és lehet szigorú vagyok vele, de nem tartom kizártnak, hogy egy esetlegesen erősebb 2. szezon után én is növelem majd a pontjai számát.

MrsCumberbatch 

Hűha.

Nem tudom.

Passz.

Na jó.

Röviden: Rettenetesen pocsék, de nézeti magát.

Mondjuk én azt hittem több hangsúly lesz fektetve a szupererőre és kevesebb a „depis vagyok öljetek már meg” hangulatra. De na. Mégis mint írtam, sz*r, de nézeti magát. És mivel az utolsó rész utolsó 5 perce még izgalmas is volt, ezért hiába határoztam el a 3. rész körül, befejezem… Várhatom az új évadot.. fuck

Mondjuk ez az éretlen tini cucc elég hervasztó. Sydney felfogása olyan kiábrándító. spoiler Teljesen értelmes felfogás. Fúj.

Szóval ja.

Szörnyű. Szörnyű. Szörnyű.

Mondjuk ha tetszett a The End of the F***ing World ez is tetszeni fog. Ha az nem tetszett, ez még úgy se fog.

Ha szuperhősös sorozatot akarsz NE ezt nézd.

De ha kell egy kis „tini vagyok, engem nem ért meg senki és sz*r az életem” vibe akkor ez a te sorozatod! Mert azt hangulatot nagyon visszaadja.

Viszont egy csillagot csak a kirobbanó vég miatt adtam. Mert azt imádtam. Haha, szójáték xd

Szóval ja. Vagy el se kezd, vagy fogadd el, hogy nem fog tetszeni de végig fogod nézni mert egyszerűen.. bevonz. XD

Hát jó. Ennél értelmesebb vélemény nem sikerült. Bocsi. Vagy nem. Tök mindegy.

Damien_Lambert 

Ez a sorozat a lehető összes klisét elővette, a lehető legtöbb sztereotíp középiskolás karakterrel. De valahogy mégis működött a dolog, és ehhez nagyon sokban hozzájárult a főszereplőt alakító Sophia Lillis és Wyatt Oleff játéka is. A húsz perces részektől eleinte tartottam, és a végére sem lett a szívem csücske ez a rövidség, mert ennyi erővel ezt egy filmben is meg lehetett volna csinálni. Mindenesetre várom a második évadot, amire ha jól kihasználják az ez évad végi cliffhangert, akkor egy elég ütős történetet is összerakhatnak.

Barby2005 

Fogalmam sem volt mire készüljek, igazából a Netflix dobálta föl folyamatosan, aztán láttam, hogy összvissz 7 rész és 20 percesek, úgyhogy nekiálltam ledarálni.
Fura egy sorozat ez :D Igen, valóban tele van klisékkel, de valahogy mégis fenntartotta a figyelmemet. (Syd nagyon hasonlít egy ismerősömre, így ebből a szempontból is vicces volt végignézni :D) de nyilván ez nem lényeg. Tényleg nem is tudok mit mondani. Alapból imádom a tinisorozatokat valamiért, szóval végülis összességében ezt is szívesen néztem. Syd jó fura, Stan hatalmas forma, imádtam. Dina meg egy átlagos legjobb bnő. Az ő hármasuk tartogat meglepetéseket. Bármilyen nehéz, azért szívesen kipróbálnék egy napot hasonló szupererővel :D csak győzzem kordában tartani :D nem örülnék ha valaki úgy végezné mint spoiler :D

Dombi_Petra 

Érdekes kis sorozat ez. Tetszik ez a fura-lány effektus, ami körül öleli az egész történetet. Kiváncsi leszek, hova és meddig fog még kiterjedni a cselekmény, a lezárás mindenképp hagy nemi kíváncsiságot a következő rész iránt

csnoM 

Az év egyik legjobban várt sorozata volt… A The End of the F***ing World-ot annó imádtam, mert humoros volt, eszeveszett és végre a sok szürke sorozat mellett tudott újat mutatni. Itt sem vártam mást, de egyszerűen nem megy… Sydney idegesítő, az egész lénye, a karaktere… és a színésznő is. Érdekes az előzetesekben ez nem jön át, ott valahogy teljesen másként hat az egész, de gondolom az atmoszférája miatt, mert az viszont nagyon jól van elkapva a sorozatnak. Mondjuk nekem ez kevesbé volt humoros, de ugyanolyan elcseszett módon volt érdekes, mint a már említett sorozat. Annyival több lehetett volna ebben, ugyanakkor még sem tudom 100 %-ig azt mondani, hogy ha folytatást kapna azt nem nézném meg, mert valószínűleg de, csak nem repülnék rá azonnal.

babunymph 

A hangulata tényleg hasonlít picit az End of the f***ing world-höz, a mesélés, a kameraállások, még a színek is, ezért is tetszett meg szerintem. Viszont itt hétköznapibb a történet, meg a karakterek is, a Stranger Things/Stephen King-féle természetfeletti elemek ellenére is. Nekem nem volt meg benne az a plusz, ami miatt ledaráltam volna ezt a rövidke hét részt, szóval inkább csak úgy kényelmesen, kellemesen elnézegettem. De összességében azért tetszett, cuki volt.

theodora 

Hú, hát ez észvesztő volt :D
Kezdjük ott, hogy éreztem hogy ez hasonló sorozat lesz mint a legutóbbi kedvencem, a Sex Education. Kisváros, tini főszereplők, retro hangulat – na ez mind megvolt. Ezen kívül, amire nem számítottam a természetfeletti képesség, és a Carrie-s befejezés.
Arra már csak a sorozatnézés közbeni kutakodás során jöttem rá, hogy egyrészt ez is képregényből készült, másrészt ugyanaz az alkotó, mint The End of the F***ing World esetében – amiből szintén képregény készült először.
Szóval most megvan a feladat – jöhetnek a képregények :)
Mindhárom sorozatot ajánlom, ha szeretnétek valami nem hagyományos tinisorozatot nézni, retró hangulattal és kisvárosi környezetben.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján