Kedvencelte 11

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

Netta88 

Ha az előző évadra azt mondtam, hogy az eddigi legjobb, akkor most nem tudom, hogy mit is írjak erre.
Egyre izgalmasabb az egész anime. Nem spóroltak most sem az akcióval és az izgalmakkal sem, ugyanakkor voltak lightosabb részek is, amik szintén jók voltak. Sőt egy két jelenetet még meg is könnyeztem, annyi érzelmet tudtak belevinni.
Kaptunk több új szereplőt is, leginkább gonosztevőt, akik közül nekem Overhaul volt a legszimpatikusabb. Sőt az összes eddig megjelent gonosztevő közül nekem ő a kedvencem. Eri-chant is megkedveltem, és Sir Nighteye-t is, és másokat is.
Viszont egy kicsit erős volt a váltás az Overhaullal való harc után, ahogy megkaptuk az új „gonosztevőinket” Gentle Criminal és La Brava személyében, akik hát… számomra először eléggé lehúzták az anime színvonalát, de végül egész izgalmas befejezést kaptunk velük is. És még mindig olyan érzésem van velük kapcsolatban, hogy láttam már ugyanilyen gonosztevőket valamelyik mesében. Pont ugyanilyen idióta volt mindkettő.
A vége pedig megint egy epic fight-al zárult, ezúttal Endevornak köszönhetően, akit amúgy még mindig nem igazán sikerült megkedvelnem, de úgy érzem már nem kell sok, hogy őt is a kedvelt karaktereim közé sorolhassam. Mindenesetre lerágtam a körmöm az utolsó részt nézve, úgy izgultam érte. x)
A lényeg az, hogy jó volt, és hogy 5.évadot de most azonnal!!

MewIchigo_Fan_Daniel 

Azt hiszem kijelenthetem, hogy ez volt a legjobb évad. Ebben volt a legtöbb akció, ez volt a legérzelemdúsabb, legizgalmasabb és leglegleg…. -hmmm- minden amit egy szenzációs animéhez fel lehet sorolni, az behelyettesíthető ide.
Az anime berobbant a kedvenceim közé, ahogy azt valamelyik rész értékelésénél írtam is, szóval nem kérdéses, hogy kap egy szivecskét vagy sem. :P A 4. évad pedig külön is elérte, hogy kedvenc legyen. spoiler
Nem szeretnék semmit külön dicsérni. Minden részlet tökéletesen sikerült. Kép, hang, történet megvalósítás spoiler. Szerintem mind remekül sikerült. ^^
Jöhet a kövi évad! ^^ <3

Janus 

Kicsit csalódott vagyok, olyannyira, hogy itt gondolkodtam el először pontlevonáson.
Az első tizenöt rész a tökéletes határás súrolja. Overhaul iszonyú jó antagonista volt, pozitív oldalon pedig Nighteye és Eri voltak remek karakterek. Meg hát az önbizalomhiányos Sasuke és Lemillio, de ők már az előző évadban is megjelentek. Az a szál egyértelműen az anime legjobb szála. De ami utána jött… Még a fesztivállal nem is lett volna gondom, megszerettem az osztályt, örültem neki, hogy végre mindenféle verseny, vizsga és élet-halál harc nélkül is szerepelhettek. De az új gonoszok, Gentle és La Brave… Brane… Brvalami olyan szinten lehúzták a cselekményt, hogy az elképesztő. De annyira, hogy az utánuk következő, iszonyú pörgős évadzárónak sem olyan íze volt már, mint amilyennek kellett volna.
És egy clifhangert is kaptunk. Mikor az utolsó részt forgatták már javában ünnepelt a covid, és tudhatták, hogy 2022 előtt nem tolnak elénk folytatást… legalább annyi lehetett volna bennük, hogy nem clifhangeresen zárják le.
Valószínüleg átkozott vagyok. Most akármelyik animét nézem meg, a végén csalódok. Ez persze nem a vége, de egy darabig mégis. De tényleg, ezelőtt a Fullmetal Alchemistet, az előtt pedig a When They Cry-t néztem meg, és a végén mindegyikben csalódtam. Azért itt még van mit elvárnom az ötödik évadtól.

4 hozzászólás
Mamuszy 

Mint már megszokhattam, ez az évad is tökéletes volt, tele baromi epic fight-okkal, vicces részekkel, és egy rakat érzelemmel.
Már az első pár résznél úgy voltam vele, hogy lehet ez lesz az eddigi legjobb évad, és hát ez így is lett! Annyi minden történt benne, és olyan jó volt, hogy minden részben várt valami új, és nem lehetett ráunni egy pillanatig sem!
Az új karakterek nagyon menők lettek, sok kedvencet is arattam, többek között Eri-chant meg Lemillion-t, és Hawks-ot is megszerettem! :3 Remélem majd a következő évad(ok)ban is sokat fognak szerepelni!
Egy dologban csalódtam kicsit az évad kapcsán, és azok a zenék voltak. Mikor megtudtam, hogy az egyik opening a Kana-Boon-tól lesz nagyon megörültem, mert szeretem a zenéiket, de ez valamiért nem jött át nekem, ahogyan a többi op meg end sem. De hát ez legyen a legnagyobb bajom igazából~
Baromira várom a következő évadot, nehezen fogom kibírni addig az anime nélkül! :'D

2 hozzászólás
Liliána_Tanács 

Nem tudom hogy fogja EZT a csodát felülmúlni az ötödik évad de nagyon harcolnia kell majd érte. Midoriyát még mindig nem bontakoztatták ki teljesen és ez itt most pont bejött mert nem mint eddig, hiába ő a főszereplő nem éreztem azt hogy csak rá koncentrálódnak az epizódok ( és ezt valószínű az 5. évadban kompenzálják). Sokkal többet tudhattunk meg egy csomó mellékszereplőről miközben haladt a történet is. Izgalmas volt minden rész és egyszerre több gonosztevő is „reflektorfénybe" került, és még is (mert miért ne) az évadzáróban volt a legtöbb dolog ami miatt azt éreztem, hogy kibírhatatlanul sok idő lesz amíg megjelenik a várva várt, híres 5. évad.

katica1229

A sorozatot év elején kezdtem el és az első 3 évadot ledaráltam.
Majd arra jutottam, hogy ennek egyhamar nem lesz lezárása és majd ha lesz akor folytatom.
Na nem így történt. Nézegettem a félbehagyott animéimet, és megtört az elhatározásom, folytatni akartam.

Midorya, Bakugo és a többiek folyamatosan fejődnek, lenyűgöző mennyire kitartóak.
Nagyon várom a következő évadbanhogyan történik a cselekmények folytatása.

„Ha folyton lenézel mindenkit, nem fogod észrevenni a saját gyengeségeidet.”


Népszerű idézetek

Mamuszy 

Ha folyton lenézel mindenkit, nem fogod észrevenni a saját gyengeségeidet.

Ercsusz 

Gyerek: Piszkáljuk meg a gorillát!
Kacchan: Rólad beszélnek, kopasz.
Yoarashi: Megmondtam, hogy nem vagyok kopasz!

1. évad 16. rész – Win Those Kids' Hearts
Ercsusz 

Kacchan: Hé, kopasz! Ez a lány nem volt itt korábban, ugye?
Yoarashi Inasa: Bizony! Nem volt itt… én pedig nem vagyok kopasz!

1. évad 15. rész – Smoldering Flames
BerniStray

A megbánás és a hibáztatás az élet része. Az számít igazán, hogy mit teszel utána

BerniStray

A múlt értelmezésével megváltoztathatod a nézőpontodat

Ercsusz 

Sakaki: Mellé lőttél? Mi van, részeg vagy?
Nemeto: Az te vagy.
Sakaki: Én?

1. évad 11. rész – Lemillion
BerniStray

Azok, akiket megbéklyóz a józan ész lánca, nevetnek azokon, akiket nem

BerniStray

Azt mondják, ha hangosan kimondod a gondolataidat, rendszerezettebbek lesznek.

BerniStray

Ha a többiekhez igazítom a tempómat, akkor sosem kerülhetek a csúcsra


Hasonló filmek címkék alapján